Догори
Дати відгук

Буде готова вже за 40 хвилин: простий рецепт справжньої м'ясної ковбаси

Варити чи запікати — вирішуйте самі.

1 хв на прочитання26 Вересня 2023, 00:32
Поділитись:

Щоб не труїти свій організм субпродуктами, можна приготувати справжню м’ясну ковбасу, про смак якої багато хто давно забув.

Інгредієнти:

курятина — 600 г;

вершкове масло — 10 г;

лимонний сік — 1 чайна ложка;

мускатний горіх — 1 дрібка;

сіль та прянощі за смаком;

часник — 1 зубчик.

Приготування.

Порізати м'ясо на дрібні кубики, додати розм'якшене масло і перемішати з усіма іншими інгредієнтами.

Варити чи запікати — вирішуйте самі.

Сформуйте масу в харчову плівку або рукав для запікання, герметично запакувавши ковбасу.

Для готовності вам знадобиться лише 40 хвилин.

Також ми писали про суджук — натуральну ковбасу, яку можна приготувати у домашніх умовах.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Юлія Свириденко. Фото з відкритих джерел
Можлива наступниця Шмигаля: хто така Юлія Свириденко і що чекає на неї у кріслі прем'єра
3 хв на прочитання2 години тому
Фото ілюстративне
Реєстр біометану в Україні адаптували до стандартів ЄС
1 хв на прочитання3 години тому
Фото: ілюстративне
Кабмін провів кадрові призначення у Держслужбі у справах дітей та Держагентстві "ПлейСіті"
1 хв на прочитання4 години тому
Комерційний директор Групи Метінвест Дмитро Ніколаєнко. Фото: Метінвест
Безпека, гарантії та страхування: "Метінвест" окреслив ключові умови для відновлення промисловості
2 хв на прочитання5 годин тому
Лляне поле на місці падіння метеорита: як фермер на Полтавщині поєднав космос та органічне землеробство
1 хв на прочитання6 годин тому
Біометрія замість штампів: з осені 2025 року зміниться перетин кордону ЄС для українців
2 хв на прочитання7 годин тому
Готові до несподіваних поворотів? Ретроградний Меркурій вже на порозі
3 хв на прочитання9 годин тому
Літак розбився і вибухнув на території аеропорту "Саутенд"
2 хв на прочитання12 годин тому