Догори
Дати відгук

Буде готова вже за 40 хвилин: простий рецепт справжньої м'ясної ковбаси

Варити чи запікати — вирішуйте самі.

1 хв на прочитання26 Вересня 2023, 00:32
Поділитись:

Щоб не труїти свій організм субпродуктами, можна приготувати справжню м’ясну ковбасу, про смак якої багато хто давно забув.

Інгредієнти:

курятина — 600 г;

вершкове масло — 10 г;

лимонний сік — 1 чайна ложка;

мускатний горіх — 1 дрібка;

сіль та прянощі за смаком;

часник — 1 зубчик.

Приготування.

Порізати м'ясо на дрібні кубики, додати розм'якшене масло і перемішати з усіма іншими інгредієнтами.

Варити чи запікати — вирішуйте самі.

Сформуйте масу в харчову плівку або рукав для запікання, герметично запакувавши ковбасу.

Для готовності вам знадобиться лише 40 хвилин.

Також ми писали про суджук — натуральну ковбасу, яку можна приготувати у домашніх умовах.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Термінова нарада щодо критичної ситуації з опалювальним сезоном у Кривому Розі
Критична ситуація з опалювальним сезоном у Кривому Розі, – Мінрозвитку
1 хв на прочитання11 хвилин тому
 Італія допомагатиме Україні відновлювати енергетику та економіку
Італія допомагатиме Україні відновлювати енергетику та залучати інвестиції для відновлення економіки
2 хв на прочитаннягодина тому
На Одещині спалах АЧС
На Одещині - спалах АЧС
1 хв на прочитання2 години тому
ФОТО: ілюстративне / poradnica.com.ua
Батькам дітей із особливими потребами компенсуватимуть витрати на асистента: у Львові затверджено новий порядок
1 хв на прочитання4 години тому
Україна презентує унікальну методологію оцінки екологічних наслідків збройних конфліктів
2 хв на прочитання4 години тому
На Миколаївщині порушники відшкодували понад 23 тисячі гривень збитків за незаконну рубку дерев
2 хв на прочитання7 годин тому
На Полтавщині знайдено червонокнижну рослину (ФОТО)
1 хв на прочитання8 годин тому
Проєкт USAID «ГОВЕРЛА»: стратегічне партнерство для розвитку територіальних громад України
2 хв на прочитання8 годин тому