- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Королівський сніданок з кабачків: смачна страва з простих продуктів
Королівський сніданок з кабачків: смачна страва з простих продуктів
Готову страву посипаємо зеленню.
Сьогодні до Вашої уваги цікавий рецепт з кабачків і яєць. “Королівська яєчня” – так ми її називаємо. Раніше готувала таку страву тільки з томатами, а-ля шакшука, але спробувавши додати туди кабачки, була дуже приємно здивована. Вийшло ще смачніше і “багатіше” на смак.
Для приготування потрібно:
- Помідори – 1 кг
- Кабачки – 500 г
- Ріпчаста цибуля ( середня ) – 2 шт
- Яйця – 5 шт
- Зелень за смаком
- Вершкове масло ( за бажанням ) – 30 г
- Сухий базилік – 1 ч. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Сіль перець за смаком
Приготування:
Цибулю наріжемо півкільцями і обсмажити на олії до м’якого стану,
Додамо нарізані томати, які краще буде очистити від шкірки. Тушкуємо під кришкою близько 5 хвилин.
Кабачки нарізаємо середнім кубиком і відправляємо до томатів, перемішуємо і тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин.
Настав час додати спеції і сіль.
Вершкове масло додаємо за бажанням, з ним страва здається ніжнішою.
Розбиваємо яйця, закриваємо кришкою і готуємо ще 3-4 хвилини.
Готову страву посипаємо зеленню.