Готується дуже просто і без клопоту, що, безумовно, жирний плюс! Якщо рецепт в новинку, однозначно рекомендують спробувати, дуже смачно виходить!
Взимку дуже зручно, відкрити баночку і подати до улюбленого гарніру, м’яса, та й взагалі, до чого завгодно!
Інгредієнти на 4 банки по 0,65 л:
— Кабачки — 2 кг.
— Морква — 500 г.
— Кріп — 50 г.
— Цукор — 3,5 ст.л.
— Сіль — 2 ст.л.
— Свіжо-молотий коріандр — 1,5 ч.л.
— Солодка паприка — 1 ч.л.
— Сушений часник — 1 ч.л.
— Червоний перець — 0,5 ч.л.
— Суміш перців
— Олія — 170 мл.
— Оцет 9% — 110 мл.
Спосіб приготування:
За цей час овочі дадуть багато соку, який нам, в подальшому, знадобиться.
Дуже просто і дуже смачно! Взимку такий салат з’їдається на ура з чим завгодно: до м’яса, як добавка до гарнірів, та й як самостійний салат теж смачно! Новорічні застілля без такої закуски у нас ніколи не проходять, подобається всій родині і гостям, хто пробує!