Догори
Дати відгук

«Корейські» кабачки на зиму: проста, вдала і дуже смачна заготівля улюблених овочів

Дуже просто і дуже смачно!

2 хв на прочитання18 Серпня 2022, 14:09
Поділитись:

Готується дуже просто і без клопоту, що, безумовно, жирний плюс! Якщо рецепт в новинку, однозначно рекомендують спробувати, дуже смачно виходить!

Взимку дуже зручно, відкрити баночку і подати до улюбленого гарніру, м’яса, та й взагалі, до чого завгодно!

Інгредієнти на 4 банки по 0,65 л:

— Кабачки — 2 кг.

— Морква — 500 г.

— Кріп — 50 г.

— Цукор — 3,5 ст.л.

— Сіль — 2 ст.л.

— Свіжо-молотий коріандр — 1,5 ч.л.

— Солодка паприка — 1 ч.л.

— Сушений часник — 1 ч.л.

— Червоний перець — 0,5 ч.л.

— Суміш перців

— Олія — 170 мл.

— Оцет 9% — 110 мл.

Спосіб приготування:

  1. Кабачки і свіжу моркву натираємо на корейській тертці, і, відразу відправляємо все у велику каструлю.
  2. Додаємо дрібно рубану зелень кропу і спеції: свіжо-молотий коріандр, солодку паприку, сушений часник, червоний перець, суміш перців ( за бажанням ), цукор і сіль.
  3. Вливаємо олію, 9% оцет, ретельно все перемішуємо і залишаємо при кімнатній температурі на 1 годину.

За цей час овочі дадуть багато соку, який нам, в подальшому, знадобиться.

  1. Розкладаємо салат по чистим банкам і зверху заливаємо овочевим соком.
  2. Банки накриваємо кришками, на дно каструлі стелимо марлю або рушник, ставимо банки, заливаємо холодною водою до плечиків і стерилізуємо з моменту закипання рівно 20 хвилин.
  3. Після стерилізації щільно закручуємо кришками, залишаємо до охолодження і прибираємо на зберігання. Укутувати банки не потрібно.

Дуже просто і дуже смачно! Взимку такий салат з’їдається на ура з чим завгодно: до м’яса, як добавка до гарнірів, та й як самостійний салат теж смачно! Новорічні застілля без такої закуски у нас ніколи не проходять, подобається всій родині і гостям, хто пробує!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: «Їжа легко»
Безе на паличці (швейцарська меренга) — простий і оригінальний десерт лише з чотирьох інгредієнтів
1 хв на прочитання2 години тому
Як правильно збивати яйця з цукром
Рецепти Великодня: як правильно збивати яйця з цукром
1 хв на прочитанняВчора
В Мінагро обговорили питання поставок насіння української кукурудзи на європейські ринки.
Image by Couleur from Pixabay
В Мінагро обговорили питання поставок насіння української кукурудзи на європейські ринки
1 хв на прочитанняВчора
Рецепт ідеальної випічки Паска Великдень
Як приготувати найсмачнішу паску: рецепт пухкої та ідеальної випічки
2 хв на прочитанняВчора
Вміст трансжирів, натрію і калію в харчових продуктах: результати пілотного дослідження ВООЗ в Україні
3 хв на прочитанняВчора
Смачний чизкейк за перевіреним рецептом: готуємо просто та швидко
1 хв на прочитанняВчора
Мінагрополітики прогнозує цьогорічний врожай зернових та олійних культур близько 74 млн тонн
2 хв на прочитанняВчора
Цікавий «Китайський» спосіб розмноження троянд – відразу в горщику
1 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost