Свіжий, ароматний, соковитий і дуже смачний – саме таким виходить весняний салат за цим рецептом. Готується він дуже просто, з найпростіших продуктів, а смак вас приємно вразить.
Інгредієнти:
Яйця відварити і нарізати невеликим кубиком.
Огірки також ріжемо невеликим кубиком і додаємо до яєць. Туди ж відправляємо банку зеленого горошку.
Далі беремо великий пучок кропу та зеленої цибулі і дрібно їх нарізаємо. Перекладаємо зелень до салату. Все солимо, перчимо і заправляємо майонезом.
Якщо ви хочете зробити салат більш легким, використовуйте замість майонезу сметану, або грецький йогурт з додаванням чайної ложки гірчиці. Також можна використати суміш майонезу та сметани у співвідношенні 1 до 1.
Заправлений салат відразу подаємо до столу. Зберігати його в заправленому вигляді в холодильнику бажано не довше 12 годин.
Такий салат чудово поєднується з м’ясом, рибою, чи просто молодою картопелькою.
Більше новин читайте на GreenPost.