- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Картопля з м'ясом у духовці — ніжна всередині, проте зі скоринкою зовні
Картопля з м'ясом у духовці — ніжна всередині, проте зі скоринкою зовні
Можна знизити калорійність.

Картопля зі шматочками м’яса в духовці виходить ніжною всередині, проте зовні — зі скоринкою. Щоби знизити калорійність, візьміть куряче чи індиче м’ясо. Готувати її можна не лише у формі для випікання, а порційно в горщиках, збільшивши порцію вдвічі. Для соковитості другої страви можна додати ще один шар із помідорів, нарізавши їх кільцями.
Інгредієнти:
свинина — 600 г;
картопля — 1 кг;
цибуля — 1–2 шт.;
паприка — ½ ч. л.;
куркума — ½ ч. л.;
перець мелений (чорний і червоний) — по ½ ч. л.;
олія для смаження — за потребою;
борошно для панірування — за потребою;
вершки — 200 мл;
сіль — до смаку.
Приготування.
М’ясо порізати середніми шматочками, посолити, поперчити. Обкатати в борошні та смажити на олії до золотистості.
Очистити картоплю, порізати, посипати куркумою та паприкою. Злегка обсмажити
Викласти свинину у форму для запікання, далі покласти картоплю.
Цибулю нарізати кільцями й викласти у форму. Залити все вершками.
Випікати 40 хвилин при температурі 180 °C.
Більше новин читайте на GreenPost.







