Сезон редиски вже потроху починається, а по-зимовому свіжі банани сміливо лежать навпроти неї на полицях магазинів. А десь там поряд розмістилися і цукіні.
Хрумка текстура редиски чудово лягає на м’який банан, а порей та цукіні, котрих Євген Клопотенко долучив до цього салатного “шаленства”, гарно балансують смак. Про це поєднання він дізнався, готуючи салат з цукіні та редискою, котрий тепер ніби апгрейдить.
Попереджаю вас зі свого досвіду, перші рази, коли ви поєднуватимете такі нетипові продукти, люди дивитимуться на вас у кращому разі, як на дивака. Однак з часом ви звикнете, а компенсація у вигляді, точніше в смаку отих шалених міксів варта дивних поглядів і запитань.
КРОК 1
Візьміть 150 г редиски, цибулю-порей і цукіні та гарно їх вимийте. Потім наріжте редиску та 50 г цибулі порей тонкими кружальцями, а цукіні - тонкими довгими слайсами за допомогою економки, відмірявши 150 г.
КРОК 2
2 банани очистьте та наріжте тонкими кільцями.
КРОК 3
Змішайте в мисці всі інгредієнти та заправте салат 2 ст.л. лимонного соку та такою ж кількістю оливкової олії. Посоліть і поперчіть за смаком.