- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Карамелізовані яблука — простий рецепт незвичайного десерту
Карамелізовані яблука — простий рецепт незвичайного десерту
Вони зазвичай подаються з кулькою морозива.
Карамелізовані яблука — десерт, який готується кілька хвилин.
Інгредієнти:
яблуко — 4 шт.;
вершкове масло — 1 шматочок;
коричневого цукру 2 ст. л.;
мелена кориця — ½ ч. л.;
гвоздика — ½ ч. л.;
ром або коньяк — 30 мл.
Приготування.
Яблука вимити та видалити серцевину. Нарізати дрібними скибочками.
У сковороді розігріти масло. Коли воно розтане, викласти яблука, спеції та цукор. Перемішати й обсмажувати 3 хвилини.
Влити ром і обсмажувати на сильному вогні ще 3 хвилини, поки не вийде густа бурштинова цукрова суміш. Потім прибрати із вогню.
Подавати карамелізовані яблука в гарячому вигляді. Цей десерт зазвичай подається з кулькою морозива.
Також ми писали про смажені яблука з вершковим сиром — смачно, просто і швидко.