Зазвичай ми споживаємо банани сирими, але вони можуть надати нового «прочитання» традиційним млинцям із начинкою.
Інгредієнти:
молоко — 0,5 л
цукор — 1-2 столові ложки
яйця — 2 шт.
борошно — 5-6 столових ложок
олія — 2-3 столові ложки
сода — 0,5 чайної ложки
оцет — 1 столова ложка
банан — 1 шт.
цукор — 1 столова ложка
масло вершкове — 20 г
Приготування.
Приготувати тісто для млинців — з'єднати молоко, яйця, цукор та борошно.
Соду «погасити» оцтом і додати в тісто.
Ретельно перемішати, щоб не було грудочок борошна, і додати олію. Тісто готове.
Посмажити млинці.
Очистити банан, розрізати вздовж і навпіл.
На сковороді розтопити вершкове масло.
У масло всипати цукор і розчинити його, постійно перемішуючи. Наприкінці додати трохи води. Вміст повинен забухати.
На сковороду викласти очищені банани, обсмажити обидва боки до готовності.
При подачі банани вкласти в млинці. Можна полити млинці олією зі сковороди та подати до столу. Смачного!
Також ми розповідали про детокс-коктейль з огірком та яблуком: рецепт від дієтолога.