Кабачковий рулет із грибами та твердим сиром

1 хв на прочитання14 Вересня 2022, 07:45

Справжній делікатес із простих інгредієнтів.

Із простих і бюджетних продуктів можна приготувати справжній делікатес — кабачковий рулет із грибами та твердим сиром.

Інгредієнти:

кабачки — 2 шт.;

гриби — 400 г;

сир твердий — 150 г;

яйця — 2 шт.;

борошно — 250 г;

сметана — 200 г;

цибуля ріпчаста — 1 шт.;

часник — 2-3 зубки;

розпушувач — 10 г;

сіль за смаком;

перець запашний — за смаком;

олія — ​​2-3 ст. л.

Приготування.

Кабачки та цибулю натерти на середній тертці, часник подрібнити.

Відокремити яєчні білки від жовтків і останні додати до протертих кабачків, туди ж відправити цибулю та часник. Посолити, поперчити за смаком.

Далі просіяти борошно з розпушувачем і замісити кабачкове тісто. Білки добре збити і додати в тісто.

Застелити лист пергаментним папером, викласти кабачкове тісто і добре розподілити його по поверхні листа.

Помістити деко з тістом у духовку, добре розігріту до 180 °С, на 30-40 хвилин.

Гриби обсмажити чи потушкувати у сковороді. Насамкінець додати до них сметану.

Сир натерти на дрібній тертці.

Коли кабачковий корж випечеться, дістати його з духовки і трохи остудити. Поступово викласти на нього начинку з тушкованих у сметані грибів і тертого сиру. Акуратно повернути рулет.

Готовий кабачковий рулет із грибами та сиром остудити і подавати до столу, розрізавши його на шматочки.

Також ми розповідали про швидкий штрудель із яблуками: швидко, смачно, корисно та доступно.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: