Догори
Дати відгук

Кабачковий пиріг з шинкою та сиром: ідея чудового обіду

Перевірене поєднання шинки і сиру завжди виявляється вдалим.

2 хв на прочитання23 Травня 2024, 10:30
 Кабачковий пиріг Рецепт приготування Ідея смачного обіду Кабачковий пиріг Рецепт приготування Ідея смачного обіду
Поділитись:

Ця неймовірно смачна домашня випічка сподобається якщо не всім, то майже всім. Кабачки чудово підходять для приготування різних пирогів, а перевірене поєднання шинки і сиру завжди виявляється вдалим. Пиріг із кабачків можна подати як закуску або навіть, якщо доповнити свіжими овочами, соусом та сметаною, як основну страву.

Продукти (на 6 порцій)

  • Кабачки – 350 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 80 мл
  • Олія рослинна без запаху – 80 мл + для змащування форми
  • Шинка – 150 г
  • Сир твердий – 100 г
  • Борошно – 250 г (2 склянки ємністю 200 мл)
  • Розпушувач – 1,5 ч. ложки
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Приготування:

Кабачки натерти на великій тертці. Викласти в миску, посолити та перемішати. Залишити на 15 хвилин.

У глибокій мисці з’єднати яйця та молоко.

Потім влити олію без запаху. Перемішати.

Вмішати частинами борошно, змішане з розпушувачем. Тісто можна замішувати міксером, якщо він досить потужний. У результаті виходить досить густе тісто.

Увімкнути духовку для розігріву до 180 градусів.

Тепер кабачки віджати від зайвої рідини, що виділилася і додати в тісто.

Перемішати все добре.

Шинку нарізати невеликими кубикам и та додати в тісто. Твердий сир натерти на середній тертці та додати сюди ж.

Зубчик часнику очистити і натерти на дрібній тертці в тісто за сиром.

Ретельно перемішати всі інгредієнти та додати до смаку чорний мелений перець (сіль не додавати, оскільки кабачки її вже містять).

Форму для випікання злегка змастити олією (діаметр моєї форми – 22 см).
Викласти тісто у форму та відправити в розігріту до 180 градусів духовку.

Випікати пиріг із кабачків із шинкою та сиром 50 хвилин. Готовий пиріг витягнути з форми, подати на стіл.

Обов’язково готуйте пиріг із кабачків – ви залишитеся задоволені результатом.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Зображення згенеровано ШІ
Туреччина заявляє права на денер-кебаб у ЄС — Німеччина проти
1 хв на прочитання10 годин тому
Сніданок із кабачків Нсмачніша страва Рецепт приготування
“Королівський” сніданок або обід із кабачків: найсмачніша страва із простих продуктів
1 хв на прочитання14 годин тому
Земельний податок Агробізнес Законопроєкт
В Україні хочуть продовжити строк звільнення від земельного податку для певної категорії бізнесу
2 хв на прочитання17 годин тому
Зображення згенероване ШІ
Літній сирний десерт для тих, хто худне — надзвичайно легкий рецепт
1 хв на прочитання19 годин тому
Огірки по-фінськи: рецепт закрутки на зиму від Євгена Клопотенка
1 хв на прочитанняВчора
Затверджено Порядок проведення моніторингу земель і ґрунтів
1 хв на прочитанняВчора
Рецепт приготування маринованих кабачків, які на смак не відрізнити від грибів
1 хв на прочитанняВчора
Африканська чума свиней (АЧС) активно шириться Україною: зафіксовано вже у п'ятьох областях
1 хв на прочитанняВчора