Кабачки давно стали універсальним овочом, з яким можна приготувати найрізноманітніші і дуже смачні страви. Рецепт хрустких, дуже апетитних паличок.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування кабачкових паличок
Кабачки вибирайте молоді, щоб не довелося зрізати шкірку.
Ріжемо брусочками, близько 5 см завдовжки і близько 1.5 – 2 см завтовшки.
Сметану заправляємо тертим часником, сіллю, перцем, ароматними травами та спеціями до смаку.
Натираємо на середній тертці сир твердий і змішуємо з панірувальними сухарями.
Спочатку кожен кабачковий брусочок занурюємо в сметанний соус, потім паніруємо в паніровці із сиру та сухарів.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо брусочки.
Випікаємо в наперед розігрітій духовці до 180 градусів близько 25-30 хвилин.
Ось така проста, але дуже смачна закуска у вас вийде. Обов’язково зробіть соус зі сметани та часнику та кропу.
Сметанну суміш у яку ви занурюєте брусочки, можна замінити міцно збитими білками до густої та стійкої піни, змішаними із сіллю та спеціями.