Згадайте про сандвіч, коли вам треба швидко приготувати сніданок, немає часу на вечерю чи потрібно взяти щось в дорогу. Готувати його дуже швидко та просто: берете два шматочки хліба, між ними складаєте порізані улюблені продукти та додаєте соус. Відомий кулінар Євген Клопотенко пропонує приготувати сандвіч з шинкою та квашеною капустою, яка надасть хрумкості страві. Найбільше він смакує теплим, але за бажанням можна й охолодженим.
Якщо вам подобаються оригінальні бутерброди, зробіть ще клаб-сандвіч з індичкою та крем-сиром, який доповнить будь-яку трапезу.
Для сандвіча беріть хліб, порізаний квадратними шматочками. Саме така форма ідеально підійде для приготування. Якщо хочете додати гостроти страві, використайте міцну гірчицю.
4 шматки бородинського хліба
100 г квашеної капусти
4 слайси шинки
4 слайси сиру чедер
2 ст. л. солодкої гірчиці
2 гілочки петрушки
КРОК 1
Розігрійте духовку до 180 градусів. Якщо у вас є спеціальна бутербродниця, можете скористатися нею.
КРОК 2
Відіжміть від соку 100 г квашеної капусти та дрібно поріжте. Помийте 2 гілочки петрушки, обірвіть листочки, дрібно порубайте, додайте до капусти та перемішайте.
КРОК 3
Змастіть 2 ст. л. солодкої гірчиці 4 шматочки бородинського хліба.
КРОК 4
Робіть одразу два сандвічі. На два шматочки бородинського хліба викладайте слайси сиру, шинки та по 50 г квашеної капусти. На капусту викладіть знову слайси шинки та сиру.
КРОК 5
Накрийте сандвічі другими шматочками хліба. Перекладіть їх на деко, застелене пергаментним папером, та поставте в розігріту духовку на 10 хвилин за температури 180 градусів. Після дістаньте та кожен бутерброд розріжте на трикутник.