Із квашеною капустою та шинкою-простий рецепт сандвіча від відомого кухаря

2 хв на прочитання11 Вересня 2022, 11:34

Найбільше він смакує теплим

Згадайте про сандвіч, коли вам треба швидко приготувати сніданок, немає часу на вечерю чи потрібно взяти щось в дорогу. Готувати його дуже швидко та просто: берете два шматочки хліба, між ними складаєте порізані улюблені продукти та додаєте соус. Відомий кулінар Євген Клопотенко  пропонує приготувати сандвіч з шинкою та квашеною капустою, яка надасть хрумкості страві. Найбільше він смакує теплим, але за бажанням можна й охолодженим.

Якщо вам подобаються оригінальні бутерброди, зробіть ще клаб-сандвіч з індичкою та крем-сиром, який доповнить будь-яку трапезу.

ПОРАДИ З ПРИГОТУВАННЯ САНДВІЧА

Для сандвіча беріть хліб, порізаний квадратними шматочками. Саме така форма ідеально підійде для приготування. Якщо хочете додати гостроти страві, використайте міцну гірчицю.

ЯК ПРИГОТУВАТИ САНДВІЧ З ШИНКОЮ І КВАШЕНОЮ КАПУСТОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ

4 шматки бородинського хліба 

100 г квашеної капусти 

4 слайси шинки 

4 слайси сиру чедер 

2 ст. л. солодкої гірчиці 

2 гілочки петрушки 

САНДВІЧ З ШИНКОЮ І КВАШЕНОЮ КАПУСТОЮ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ 

 КРОК 1

Розігрійте духовку до 180 градусів. Якщо у вас є спеціальна бутербродниця, можете скористатися нею. 

 КРОК 2

Відіжміть від соку 100 г квашеної капусти та дрібно поріжте. Помийте 2 гілочки петрушки, обірвіть листочки, дрібно порубайте, додайте до капусти та перемішайте.

 КРОК 3

Змастіть 2 ст. л. солодкої гірчиці 4 шматочки бородинського хліба.

 КРОК 4

Робіть одразу два сандвічі. На два шматочки бородинського хліба викладайте слайси сиру, шинки та по 50 г квашеної капусти. На капусту викладіть знову слайси шинки та сиру.

 КРОК 5

Накрийте сандвічі другими шматочками хліба. Перекладіть їх на деко, застелене пергаментним папером, та поставте в розігріту духовку на 10 хвилин за температури 180 градусів. Після дістаньте та кожен бутерброд розріжте на трикутник.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: