Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Агро
  • Ідеальний до м’яса та курки: як приготувати особливий кисло-солодкий соус

Ідеальний до м’яса та курки: як приготувати особливий кисло-солодкий соус

Смачний додаток до страви в 4 кроки.

1 хв на прочитання03 Квітня 2024, 10:10
Рецепт Соусу Кетчуп до м'яса Рецепт Соусу Кетчуп до м'яса
Поділитись:

Звичайно, можна спробувати купити магазинний соус. Але навіть люди, далекі від принципів правильного харчування, розуміють, що в упаковці хімії більше ніж натуральних інгредієнтів. Тому й на смак придбаний соус буде зовсім не таким як в ресторані.

Можна приготувати ідеальний додаток до страви – смачний соус вдома.

Інгридієнти:

  • ложка домашньої томатної пасти чи пюре;
  • чайна ложка борошна (краще кукурудзяного);
  • 3 ложки свіжого апельсинового соку;
  • столова ложка соєвого соусу;
  • 1,5 ложки оцту та цукру.

Як готувати:

  • Спершу потрібно перемішати в мисці соєвий соус, томатну пасту, цукор, оцет, апельсиновий сік.
  • Борошно розбавляємо 4 ложками звичайної води і теж відправляємо до решти інгредієнтів.
  • Перекладаємо в каструлю та варимо на повільному вогні. Соус варто постійно помішувати, щоб він не підгорів.
  • Як тільки він закипів, це означає, що страва готова.

Зазначених інгредієнтів вистачить на 4 порції.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро