Помідори містять значну кількість вітаміну C, який сприяє підтримці імунної системи, боротьбі з запальними процесами та покращенню здоров'я шкіри, також помідори мають низьку калорійність, що робить їх ідеальним продуктом для тих, хто прагне контролювати вагу.
Помідори по-корейськи – це відмінна закуска,смачна та ароматна страва, яка чудово поєднується з буть-якими головними стравами, дуже хороша для святкового застілля. Такий салат із зелених помідорів можна робити і на зиму, але зберігати його потрібно в холодильнику.
Приготування:
1 кг зелених помідорів, 1-2 шт. болгарського перцю, 4 зубчики часнику, 50 мл оцту 9%, 50 мл олії, 50 г цукру, 1 ст. л. солі, 0,25-0,5 ч. л. перцю червоного гострого меленого(за смаком), зелень.
Помідори нарізати середніми напівкружечками. Зелень подрібнити. Солодкий перець нарізати соломкою. Часник подрібнити.
Усі інгредієнти з’єднати, додати оцет, олію, цукор, сільі гострий перець. Перемішати. Викласти салат у банки, закрити капроновими кришками. Поставити у холодильник на 8 год.
Більше новин читайте на GreenPost.