Смачний і ситний пиріг із м'ясом і картоплею виручить вас як страва на вечерю. Готується він просто, не вимагає метушні з дріжджами, а картопля і курячий фарш укупі з рум'яною випічкою прекрасно вгамують голод. Як приготувати такий пиріг, розповів Фокус.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Спосіб приготування:
У глибоку миску просіяти борошно, туди ж додати яйця та перемішати. Далі ввести маргарин, натерши його на тертці. Кефір погасити содою і відправити до решти інгредієнтів. Замісити тісто і поставити його в холодильник на 15 хвилин.
Через 15 хвилин тісто розділити навпіл. Перший шар розкачати на деко і викласти нарізану картоплю з цибулею і фаршем. Накрити його другим шаром, защипнути краї. Можна змастити верх пирога яйцем, щоб він був блискучим.
Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.