Догори
Дати відгук

«Хто з малюків дівчинка?» Тест від психолога-сексолога

Правильна відповідь додається, але вгадувати не потрібно.

3 хв на прочитання12 Червня 2022, 00:48
Поділитись:

Психолог, сексолог Ірина Барбат пропонує невеличкий тест.

Перед тим як почати читати варіанти відповідей, подивіться на цих чотирьох малюків і спробуйте вгадати, хто з них дівчинка. Визначати ви будете на основі своїх асоціацій і світогляду, тому буде інтерпретація особистісних якостей і схильностей.

Якщо ви вибрали малюка №1, ви людина, яка керується розумом та логікою. Перш ніж зробити який-небудь вибір, ви звикли добре все обдумати і зважити. Вам тривожно, коли ви не впевнені у правильності свого вибору.

Ваша життєва стратегія — це запобігання конфліктам. Можливо, ви відчуваєте труднощі у спілкуванні з іншими людьми тому, що намагаєтеся ставити чужі думки та бажання на перше місце, нехтуючи своїми потребами.

Часом вам важко висловлювати свої почуття й емоції. Ви намагаєтеся зберігати врівноваженість та розумність на шкоду своєму психічному благополуччю. Вам пора подумати про своє щастя та свої бажання.

Якщо ви обрали малюка №2, безперечно, ви творча людина. Ваш розум сповнений новаторських думок. Сидіти без діла вам нестерпно. Вам подобається приймати нові виклики та досягати вершин. У вас на все є своя думка, тому ви можете назвати себе нонконформістом. Незважаючи на це, у вас багато друзів. Люди цінують ваш розум і творчі здібності, простіше кажучи, людям цікаво з вами. Вам теж цікаво з самим собою, тому ви можете легко тривалий час проводити на самоті.

Ви тонка натура, тому вам нелегко знайти пару. Ви краще будете сам, ніж аби з ким. На жаль, у вас можуть бути проблеми із алкоголем. Тому що часом вам нудно та самотньо. Просто дайте шанс людям, не дивіться на них через призму вашого снобізму. Станьте простішим і відвертішим.

Якщо ви вибрали малюка №3, ймовірно, ви товариська й експресивна людина. Ви яскраво виражений екстраверт, і вам нестерпно перебувати без інших людей. Друзі люблять проводити з вами час. Ви любите пригоди та екстремальний спорт. Щоправда, є одна проблема. Вам важко контролювати свої емоції. Перехід від веселощів до гніву може зайняти лічені хвилини. Через вашу запальність можуть страждати близькі вам люди.

Настав час узятися за себе і почати вчитися контролювати свої психоемоційні виклики.

Якщо ви вибрали малюка №4, у вас величезне его. Ви думаєте, що завжди маєте рацію. У вашому житті є лише дві думки — ваша та неправильна. У вас сильний характер, тому ви можете домогтися лідируючого становища у суспільстві. Люди, які з вами, можуть покластися на вас, але водночас ви морально їх пригнічуєте.

Коли ви не можете досягти бажаного, вам емоційно важко. Ви можете покинути складний проект, звинувативши в невдачах оточуючих людей, але не тільки себе. Здатність цінувати думку інших людей і визнавати власні помилки зробить вас сильнішою людиною.

А насправді дівчинка — друге маля.

Також ми наводили 10 фактів про дружбу.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
У порт Великої Одеси зайшов “справжній” контейнеровоз з Китаю
У порт Великої Одеси зайшов “справжній” контейнеровоз з Китаю
1 хв на прочитання45 хвилин тому
Українців закликають підвішувати паски до Великодня
Українців закликають підвішувати паски до Великодня
2 хв на прочитаннягодина тому
Експорт молочних товарів в ЄС
Десятки підприємств України експортують молочні товари в ЄС, що свідчить про їх якість і безпечність - Висоцький
1 хв на прочитання2 години тому
Чи потрібні електромобілям інші покришки?
Чи потрібні електромобілям інші покришки?
4 хв на прочитання3 години тому
БЕБ у Львові забезпечило відшкодування 5,2 млн грн завданих бюджету збитків через продаж харчових продуктів
1 хв на прочитання3 години тому
Управління небезпечними відходами: Міндовкілля закликає не зволікати із подачею документів на ліцензію
2 хв на прочитання4 години тому
Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Україні
1 хв на прочитання6 годин тому
У ВР зареєстровано проект Закону «Про ратифікацію Угоди про фінансування Дунайської регіональної програми»
1 хв на прочитання7 годин тому