Овоч відмінно засвоюється, добре впливає на травну систему та здоров'я шкіри. Кабачки корисні людям, які страждають на артрити, при діабеті, а також цей овоч допомагає боротися з набряклістю і целюлітом. Він містить вітаміни С, В1, В2, каротин та нікотинову кислоту.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки вимий, обсуши і наріж невеликими паличками, але не надто тонкими. За бажанням можеш приготувати кабачки у вигляді кружечків.
Обваляй кожну паличку з кабачка в муці, а потім у збитому яйці.
В окремій мисці перемішай панірувальні сухарі та тертий сир, додай спеції за смаком. Обваляй кожен шматочок кабачка з усіх боків у пануванні.
Деко застели пергаментом, виклади підготовлені кабачки і випікай у духовці 15-20 хвилин до рум'яної скоринки, потім переверни і готуй з іншого боку ще хвилин 5-7.
Подавай палички з кабачків із соусом, змішавши сметану, дрібно нарізаний часник та зелень. При необхідності посоли соус.