Догори
Дати відгук

Хрусткі палички з кабачка в сирній паніровці

Молоді кабачки без перебільшення можна назвати природними ліками.

1 хв на прочитання09 Серпня 2022, 13:34
Поділитись:

 Овоч відмінно засвоюється, добре впливає на травну систему та здоров'я шкіри. Кабачки корисні людям, які страждають на артрити, при діабеті, а також цей овоч допомагає боротися з набряклістю і целюлітом. Він містить вітаміни С, В1, В2, каротин та нікотинову кислоту.
Інгредієнти:

  • 2 кабачки
  • 1 склянка сухарів панірувальних
  • 0,5 склянки тертого сиру
  • 0,5 склянки борошна
  • 2 яйця
  • сіль та спеції — за смаком
  • 150 г сметани
  • 2 зубчики часнику

Приготування:

Кабачки вимий, обсуши і наріж невеликими паличками, але не надто тонкими. За бажанням можеш приготувати кабачки у вигляді кружечків.

Обваляй кожну паличку з кабачка в муці, а потім у збитому яйці.

В окремій мисці перемішай панірувальні сухарі та тертий сир, додай спеції за смаком. Обваляй кожен шматочок кабачка з усіх боків у пануванні.

Деко застели пергаментом, виклади підготовлені кабачки і випікай у духовці 15-20 хвилин до рум'яної скоринки, потім переверни і готуй з іншого боку ще хвилин 5-7.

Подавай палички з кабачків із соусом, змішавши сметану, дрібно нарізаний часник та зелень. При необхідності посоли соус.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost