Хрусткі картопляні палички: простий і смачний рецепт

1 хв на прочитання15 Січня 2023, 18:20

Картоплю потрібно відварити до готовності

Як результат, ми маємо смачну закуску для різноманітних занять.

Інгредієнти для картопляних паличок:

Приготування картопляних паличок:

Картоплю потрібно відварити до готовності, охолодити та очистити від шкірки. Підготовлений овоч необхідно потовкти за допомогою товкача в консистенцію пюре.

Шинкуємо петрушку, подрібнюємо на середніх зубцях терки копчений сир. Додаємо петрушку та сир у тару з картопляним пюре. Посипаємо суміш сіллю, паприкою та чорним меленим перцем, ретельно перемішуємо.

Добавляємо в картопляну масу крохмаль, замішуємо типу тісто. Розкочуємо на столі рівний пласт із картопляної маси завтовшки — 3 мм. Нарізаємо коржик на довгі і тонкі смужки.

На сковороді розігріваємо велику кількість олії (100 мл). Викладаємо на дно картопляні палички та обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки з усіх боків.

Наприклад, це добрий варіант снеку для перегляду фільмів.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: