Як результат, ми маємо смачну закуску для різноманітних занять.
Інгредієнти для картопляних паличок:
Приготування картопляних паличок:
Картоплю потрібно відварити до готовності, охолодити та очистити від шкірки. Підготовлений овоч необхідно потовкти за допомогою товкача в консистенцію пюре.
Шинкуємо петрушку, подрібнюємо на середніх зубцях терки копчений сир. Додаємо петрушку та сир у тару з картопляним пюре. Посипаємо суміш сіллю, паприкою та чорним меленим перцем, ретельно перемішуємо.
Добавляємо в картопляну масу крохмаль, замішуємо типу тісто. Розкочуємо на столі рівний пласт із картопляної маси завтовшки — 3 мм. Нарізаємо коржик на довгі і тонкі смужки.
На сковороді розігріваємо велику кількість олії (100 мл). Викладаємо на дно картопляні палички та обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки з усіх боків.
Наприклад, це добрий варіант снеку для перегляду фільмів.