- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Густий суп: як приготувати гуляш з картоплею в мультиварці
Густий суп: як приготувати гуляш з картоплею в мультиварці
Дуже смачний та духмяний гуляш виходить з чорносливом або гранатом.
Гуляш – це угорська національна страва, густий суп з тушкованих шматочків м’яса, помідорів, картоплі, цибулі та паприки. Гуляш по-угорськи, тобто у класичному варіанті, належить саме до густих супів – ніжне тушковане м’ясо у густій підливі. Але гуляш виявився настільки хорошим, що отримав навіть більшого поширення як різновид другої страви.
Спочатку у режимі «Смаження» (на 40 хвилин) слід підсмажити невеличкі шматочки м’яса в олії. Потім додати нарізану цибулю та моркву, подрібнений часник. Далі – нарізані помідори та томатну пасту.
Гуляш в мультиварці потрібно залити гарячою водою та додати нарізану кубиками картоплю. У режимі «тушкування» слід готувати гуляш протягом 1,5 години.
Через 1 годину додайте нарізану великими шматочками паприку, посоліть та поперчіть, додайте спеції та перемішайте.
Дуже смачний та духмяний гуляш виходить з чорносливом або гранатом.