- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Грибний суп із кіноа — смачний діабетичний рецепт
Грибний суп із кіноа — смачний діабетичний рецепт
Ця страва не тільки допоможе контролювати рівень цукру в крові, а й подарує вам вишуканий смак і насолоду від їжі.
Діабетична дієта може бути смачною та різноманітною. Наприклад, можна приготувати грибний суп із кіноа — ця страва не тільки допоможе контролювати рівень цукру в крові, а й подарує вам вишуканий смак та насолоду від їжі. Гриби та кіноа — це чудовий дует інгредієнтів для цього смачного та корисного супу.
Інгредієнти:
оливкова олія — 2 ст. л.;
велика жовта цибуля — 1 шт.;
морква — 2 шт.;
селера стебла — 2 шт.;
часник — 3 зубчики;
лавровий лист — 2 шт.;
свіжий чебрець — 2 ст. л.;
білі гриби — 250 г;
печериці — 250 г;
несолоний овочевий бульйон — 2 л;
кіноа — ½ склянки;
сіль і чорний перець — за смаком.
Приготування.
Поставити супницю на середній вогонь і влити оливкову олію.
Цибулю, моркву і селеру подрібнити й обсмажити до готовності близько 5 хвилин.
Додати подрібнені часник, лавровий лист, чебрець і гриби та тушкувати доти, доки гриби не стануть м'якими (близько 5 хвилин).
Влити овочевий бульйон і довести рідину до кипіння.
Додати кіноа і продовжувати варити ще 20 хвилин, зрідка помішуючи.
Приправити сіллю та чорним перцем за смаком. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.