Догори
Дати відгук

Готуємо зелені салати: із гички, кінзи та волоських горіхів

Допомагають підтримувати нормальну функцію травлення.

1 хв на прочитання29 Липня 2024, 06:32
Салат із гички Салат із гички
Поділитись:

Салат з листочків буряків може бути не тільки смачним, але й корисним додатком до вашого раціону, забезпечуючи необхідні вітаміни, мінерали та інші корисні поживні речовини: листочки буряків містять вітаміни (наприклад, вітамін C) та мінерали (такі як калій та фолієва кислота), які сприяють загальному здоров'ю, також вони можуть бути доступним джерелом зеленого листя, особливо в періоди, коли інші види салатів не так доступні, вони мають приємний, легкий смак, який додає різноманіття смаковим відчуттям салату, містять дієтичні волокна, які сприяють здоров'ю шлунково-кишкового тракту та допомагають підтримувати нормальну функцію травлення.

Приготування:

Молоді листочки буряків відварити у підсоленій воді 5-7 хв., відкинути на друшляк, а коли стече вода – злегка розтерти дерев’яною ложкою.

Додати розтерті із сіллю та олією 2-3 зубчики часнику. Посипати зеленню петрушки, укропу, кінзи, товченими ядрами волоських горіхів.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.