Догори
Дати відгук

Готуємо дуже смачне домашнє морозиво: рецепт десерту за кілька хвилин

Як приготувати вершкове, шоколадне або фруктове домашнє морозиво.

1 хв на прочитання13 Липня 2023, 11:50
Поділитись:

Немає більш бажаних ласощів влітку, ніж пара кульок смачного морозива. Такий десерт можна легко приготувати вдома з мінімуму інгредієнтів за кілька хвилин.

Домашній пломбір

Продукти (на 6 порцій):

  • Вершки 33% жирності – 350 мл
  • Молоко – 250 мл
  • Цукор - 100 г
  • Жовтки яєчні – 3 шт.
  • Ванілін - за смаком

Пошаговій рецепт приготування

Жовтки розтираємо із цукром та ваніліном.

  1. Молоко доводимо до кипіння та знімаємо з вогню.
  2. Акуратно вводимо в молоко жовткову масу,
  3. Перемішуємо.
  4. Ставимо на найменший вогонь і, збиваючи, доводимо до загусання. Не кип'ятимо!
  5. Масу остудити до кімнатної температури.
  6. Охолоджені вершки збиваємо до стійких піків.
  7. Вводимо в вершки остиглу молочно-жовткову масу.
  8. Добре перемішуємо.
  9. Викладаємо у форми.
  10. Відправляємо домашній пломбір у морозильну камеру.
  11. Через годину дістаємо.
  12. Перемішуємо міксером
  13. Відправляємо домашнє морозиво у морозильник до повного застигання.
  14. Прикрашаємо домашнє морозиво на свій смак.

Смачного!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я