Гостра аджика з помідорами: простий рецепт

1 хв на прочитання5 годин тому
Фото: Amoftaste.com

Навіть новачок впорається.

Інгредієнти.

помідори — 1,5 кг;

болгарський перець — 1 кг;

гострий перець — 1-2 шт.;

часник –– 200 г;

сіль — 1 ст. ложка;

цукор —  2 ст. ложки;

базилік — пучок.

Приготування.

Перекрутити помідори, болгарський і гострий перець, а також часник через м'ясорубку або подрібнити у блендері.

Дрібно нарізати базилік і додати його до овочевої суміші.

Всипати сіль та цукор, ретельно перемішати.

Розкласти готову аджику в стерилізовані банки, закатати кришками та зберігати в прохолодному місці.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: