Господині рекомендують, як смачно приготувати цвітну капусту

2 хв на прочитання12 Грудня 2022, 18:37

У цьому рецепті повністю відсутній кля

Як добре, що зараз цвітна капуста доступна цілий рік! Але особливо приємно її готувати в теплий сезон. Невагома, соковита, з ніжним смаком. Недарма в Ізраїлі її так люблять. Цей єврейський рецепт краще за інших демонструє, як приготувати цвітну капусту на сковороді.

У цьому рецепті повністю відсутній кляр, борошно або панірувальні сухарі. І що цікаво, капуста по-ізраїльських подається в холодному вигляді. Це робить її ідеальною весняною або літньою закускою.

Інгредієнти

Капусту помийте і розберіть на суцвіття. Якщо трапляються занадто великі, розріжте їх ножем.

Потім відваріть капусту протягом 8 хвилин. Головне не переварити! Навіть краще, якщо доведете капусту до напівготовності.

Потім опустіть її в холодну воду. Це потрібно для того, щоб вона не доварилася за рахунок власної температури.

Тепер промокніть капусту паперовим рушником і обсмажуйте на розігрітій з олією сковороді до золотистого рум’янцю.

Перемішайте суцвіття з сіллю, перцем, розчавленим часником і зеленню. Поставте в холодильник на годину. Готово!

Секрет приготування ідеальної цвітної капусти саме в тому, щоб вона не була зовсім як каша. Бажано зберегти її природну хрусткість. Для цього в рецепті і потрібні оцет з холодною водою. Не бійтеся недоварити її! Особливо з огляду на те, що капусту можна їсти сирою. Калорійність такої страви дуже низька. А якщо готувати на сухій сковороді, так взагалі мінімальна. Збережіть цей простий рецепт закуски.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: