Варити суп у мультиварці дуже просто. І гороховий суп не став винятком. Копченості та ковбасу в чашу мультиварки не кладуть. А щоб суп вийшов не менш ароматним, ніж із ними, потрібно використовувати легендарну спецію.
Очистіть картоплю та наріжте її середніми кубиками. Цибулю наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на великій тертці. Колотий горох можете просто промити, а от цілий краще замочити на ніч.
У чашу мультиварки залийте олію, додайте цибулю та моркву. У режимі «Гаріння» готуйте 12 хвилин, помішуючи. Далі додайте гарячу воду, горох та картоплю.
На цьому етапі вносимо всі спеції, крім солі. У режимі «Гасіння» готуйте 1 годину. Наприкінці приготування посоліть суп за смаком. Подавайте його до столу, посипавши сухариками та зеленню
Завдяки копченій паприці гороховий суп набуде того самого апетитного аромату, яким він наділений при варінні з копченостями. Але за складом ця страва, звичайно, буде легшою.