- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Гороховий суп із ковбасою — простий рецепт
Гороховий суп із ковбасою — простий рецепт
Копчені сорти нададуть супу аромату та смаку багаття.
Можна зварити гороховий суп без м'яса анітрохи не гірше, просто додавши туди ковбаси (копчені сорти нададуть супу аромату та смаку багаття). Якщо взагалі не хочете додавати ковбасу, можна просто використати бульйонний кубик для наваристості.
Інгредієнти:
горох — 200 г;
вода — 1 л;
ковбаса — 50–70 г;
цибулина — 1 шт.;
морква — 1 шт.;
картопля — 1 шт.;
олія — 1–2 ст. ложки;
сіль, спеції — до смаку;
кріп — 1 пучок.
Приготування.
Аби підготувати горох до варіння, його потрібно замочити та промити. Прибрати зіпсовані зерна.
Відварити горох у киплячій солоній воді до повної готовності. Час залежить від сорту та величини гороху.
Нарізати овочі для заправки супу.
Обсмажити цибулю і моркву до готовності на олії.
Порізати картоплю й додати в суп. Варити до готовності картоплі. Коригувати сіль, враховуючи, що ковбаса буде солоною.
Порізати соломкою ковбасу.
Дрібно покришити ножем кріп.
Заправити суп смаженими овочами, ковбасою та кропом. Проварити 1 хвилину і вимкнути. Суп готовий.
Більше новин читайте на GreenPost.