- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Гарячі бутерброди з картоплею — легко і швидко готуються на сковороді
Гарячі бутерброди з картоплею — легко і швидко готуються на сковороді
Їх можна подати і на обід — до перших і других страв, а також зручно взяти із собою на роботу, в дорогу, на природу.
Гарячі бутерброди з картоплею можна легко і швидко приготувати на сковороді.
Інгредієнти:
картопля — 450 г;
яйце — 1 шт.;
багет білий (хліб, батон) — 150 г;
цибуля ріпчаста — 65 г;
часник — 10 г (за смаком);
олія — 30 мл;
трави прованські сушені — 0,5 ч. ложки;
сіль за смаком;
перець чорний мелений — за смаком.
Приготування.
Картоплю очистити, вимити та натерти на середній тертці. Відтиснути картоплю від зайвого соку і покласти в глибоку миску.
Цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками та додати до картоплі. Перемішати.
Вбити яйце. Перемішати.
Часник очистити і натерти на дрібній тертці, додати картоплю. Приправити сіллю, меленим перцем і прованськими травами. Перемішати до однорідності.
Багет (хліб, батон) нарізати порційними шматочками завтовшки приблизно 1-1,5 см.
Зверху розподілити картопляну начинку та притиснути виделочкою.
У сковороді розігріти олію й обережно викласти туди скибочки хліба начинкою вниз. Обсмажити на вогні нижче середнього 3-4 хвилини, до рум'яної скоринки.
Акуратно перевернути і продовжити обсмажувати ще 2-3 хвилини до золотистого кольору.
Гарячі бутерброди з картоплею (на сковороді) готові.
Такі бутерброди можна також подати і на обід — до перших ф других страв, а також зручно взяти із собою на роботу, в дорогу, на природу.
Також ми розповідали про хачапурі по-імеретинськи — легкий рецепт.