Гарячі бутерброди «Човники»

1 хв на прочитання01 Грудня 2022, 07:31

Запікаються вони 15 хвилин.

«Човники» — гарячі бутерброди з м'ясом, овочами, яйцями та сиром. Для їх приготування можна взяти половинку філе та 1 стегенце, а також короткі багети чи розрізати довгі булки на 2 половинки.

Інгредієнти:

морква — 100 г;

сир твердий — 100 г;

французький багет середнього розміру — 3 шт.;

курка — 300-400 г;

цибуля ріпчаста — 100 г;

кефір — 100 мл;

яйце куряче — 1 шт.;

яйце перепелине — 3 шт.;

сіль — за смаком;

перець — за смаком;

олія — ​​2 ст. л.

Приготування.

Обсмажити нарізану кубиками цибулю і моркву, подрібнену на тертці, на розігрітій олії.

Після того, як морква стане м'якою, додати нарізану дрібним кубиком курку і обсмажувати разом 5-7 хвилин.

Наприкінці додати сіль, перець і відставити вбік, нехай трохи охолоне.

Потім подрібнити курку з овочами блендером до пюреподібної маси і змішати з сиром, натертим на дрібну тертку.

У багетів видалити внутрішній м'якуш, залишивши оболонку, схожу на човник.

Наповнити м'ясною начинкою човники.

Змішати кефір із курячим яйцем, посолити до смаку.

Залити отриманою заливкою в середину човників.

Викласти бутерброди на жароміцний лист, розбити в серединку перепелине яєчко. Якщо булки великі — можна вбивати куряче яйце невеликого розміру.

Запікати «Човники» в розігрітій до 200 °С духовці 15 хвилин. Подавати бутерброди гарячими.

Також ми розповідали про смажені гарячі бутерброди у льєзоні: назва екзотична, а продукти прості.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: