- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Фритата з картоплею, кабачками та ковбасою під сиром — простий рецепт
Фритата з картоплею, кабачками та ковбасою під сиром — простий рецепт
Її подають гарячою, хоча холодна фритата нічим не гірша.
Фритата з картоплею, кабачками та ковбасою під сиром — це проста і смачна страва, для приготування якої знадобляться елементарні продукти. Її подають гарячою, хоча холодна фритата нічим не гірша.
Інгредієнти:
картопля — 2 шт.;
кабачки — 1 шт.;
яйця — 4 шт.;
ковбаса варена — 100 г;
молоко — 50 мл;
сир твердий — 100 г;
розмарин — 1 чайна ложка;
сіль за смаком;
перець — за смаком.
Приготування.
Картоплю відварити в мундирах, очистити та нарізати на кружечки.
Кабачок нарізати на кружечки й обсмажити на сковороді-гриль.
Яйця збити в мисці із сіллю, перцем, розмарином і молоком.
Сир натерти на великій тертці. Ковбасу варену нарізати пластинками.
Посудину для запікання змастити олією. Покласти шарами: спочатку картоплю, потім кабачки, потім варену ковбасу. Залити яйцями та поставити в духовку на 30 хвилин.
Дістати з духовки. Посипати твердим сиром і ще раз поставити в духовку, доки сир не зарум'яниться. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.