Догори
Дати відгук

Фритата з картоплею, кабачками та ковбасою під сиром — простий рецепт

Її подають гарячою, хоча холодна фритата нічим не гірша.

1 хв на прочитання19 Червня 2024, 07:32
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Фритата з картоплею, кабачками та ковбасою під сиром — це проста і смачна страва, для приготування якої знадобляться елементарні продукти. Її подають гарячою, хоча холодна фритата нічим не гірша.

Інгредієнти:

картопля — 2 шт.;

кабачки — 1 шт.;

яйця — 4 шт.;

ковбаса варена — 100 г;

молоко — 50 мл;

сир твердий — 100 г;

розмарин — 1 чайна ложка;

сіль за смаком;

перець — за смаком.

Приготування.

Картоплю відварити в мундирах, очистити та нарізати на кружечки.

Кабачок нарізати на кружечки й обсмажити на сковороді-гриль.

Яйця збити в мисці із сіллю, перцем, розмарином і молоком.

Сир натерти на великій тертці. Ковбасу варену нарізати пластинками.

Посудину для запікання змастити олією. Покласти шарами: спочатку картоплю, потім кабачки, потім варену ковбасу. Залити яйцями та поставити в духовку на 30 хвилин.

Дістати з духовки. Посипати твердим сиром і ще раз поставити в духовку, доки сир не зарум'яниться. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: «Їжа легко»
Запіканка з макаронів із куркою та помідорами — ідеальний варіант як для родинної вечері, так і для зустрічі гостей
1 хв на прочитання2 години тому
Фото: «Їжа легко»
Пишні млинці з грушею на молоці — проста, але вишукана страва
2 хв на прочитанняВчора
Перша організація водокористувачів
На Чернігівщині створили першу організацію водокористувачів
3 хв на прочитання26 Вересня 2024
Світові ціни на соняшникову олію різко підскочили
Світові ціни на соняшникову олію різко підскочили, у чому причини
1 хв на прочитання26 Вересня 2024
Україна відзначила Органічний день спільно з Євросоюзом
1 хв на прочитання26 Вересня 2024
Тушкована печінка в сметані — перетворить звичайний обід на святкову подію
2 хв на прочитання26 Вересня 2024
Розвивати глибоку переробку та виробництво молочної продукції з доданою вартістю: що держава пропонує фермерам
2 хв на прочитання26 Вересня 2024
В Україні вже посіяно 1 млн 800 тис. га озимих культур
1 хв на прочитання25 Вересня 2024
Більше з GreenPost