Салат із малиною, печінкою та фісташками — сміливе, але неймовірно смачне поєднання, яке здивує ваших гостей. Цей салат — знахідка для гурманів!
Інгредієнти:
малина — 200 г;
куряча печінка — 500 г;
суміш шпинату та руколи — 150 г;
червона солодка цибуля — ½ шт.;
фісташки — 50 г;
оливкова олія — 7 ст. л.;
соус наршараб (густий гранатовий соус) — 4 ст. л. (можна замінити лимонним соком);
сіль, мелений перець — до смаку.
Приготування.
Курячу печінку ретельно промити, просушити паперовим рушником, очистити від плівок та нарізати великими шматками.
На розігрітій оливковій олії обсмажити печінку. Головне — не пересмажте її, щоб вона залишалася ніжною. Посолити й поперчити за смаком.
Червону цибулю тоненько нарізати півкільцями.
Фісташки очистити та злегка подрібнити, прокатавши їх качалкою.
У блендері з’єднати 5 ст. л. оливкової олії та соус наршараб (або лимонний сік).
Додати жменю малини (приблизно 50 г). Посолити. Збити суміш блендером до однорідності.
Пропустити соус через дрібне сито, щоб видалити кісточки малини та зробити його ідеально гладким.
На велику тарілку викласти суміш шпинату та руколи. Зверху акуратно розкласти теплу печінку.
Додати решту свіжої малини та нарізану цибулю.Щедро полити салат приготованим соусом. Посипати салат подрібненими фісташками. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.