Догори
Дати відгук

Експерти радять, як зменшити втому та зберегти енергію до кінця робочого дня

Поради для тих, хто рахує хвилини до кінця роботи.

1 хв на прочитання05 Червня 2023, 13:42
Поділитись:

Якщо вже до полудня ви складаєте розрахунки хвилин до завершення робочого дня, а потім впадаєте в безсилля і вам бракує енергії для чого-небудь іншого — у «MPG: Бізнес і Фінанси» зібрали для вас 5 порад.

Полюбіть те, що робите: навіть якщо розумієте, що робота — лише джерело доходу, виявіть позитивність у ній. Збирайте дрібниці разом, і побачите, що загальна картина непогана.

Вирівняйте спину: крива спина впливає на внутрішні органи та сприяє апатії та втомі. Тому тримайте гарну поставу, щоб бути в формі.

Пийте більше води: відсутність води згущує кров і знижує активність мозку. Тому завжди тримайте пляшку води поруч і регулярно робіть кілька ковтків.

Робіть перерви: втомлений мозок робить імовірність помилки більшою та шкодить вашому здоров'ю. Пам'ятайте, що робити перерви, коли відчуваєте потребу, є нормою.

Перегляньте кількість солодкого в раціоні: шоколадки і печиво можуть дати миттєвий заряд енергії чи заспокоїти стрес. Проте після цього ми впадаємо в апатію й відчуваємо ще більшу втому через різкий спад рівня цукру в крові.

Також ми розповідали, як багато встигати й не стомлюватися: 6 секретів продуктивної роботи.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.