Догори
Дати відгук

Багато встигати й не стомлюватися: 6 секретів продуктивної роботи

Найкращий спосіб досягнення успіху — це навчитися грамотно керувати своїм часом та своїм фізичним та емоційним станом.

2 хв на прочитання01 Травня 2023, 12:03
Поділитись:

Будь-яка людина часто буває зайнята, і багато завдань доводиться виконувати протягом дня. Але як встигати все і при цьому не втомлюватись? Телеграм-канал «Тонкощі здоров’я» поділився кількома порадами, які допоможуть ефективно використовувати свій час і не замерзати від утоми.

1️) Плануйте свій день заздалегідь.

Щовечора робіть список завдань наступного дня і розставляйте їх за пріоритетом. Це допоможе вам не забувати про важливі справи та не витрачати часу на непотрібні завдання.

2️) Вранці робіть легкі вправи.

Стрейчинг і легкі вправи допоможуть пробудити тіло і зробити його більш гнучким. Це покращить ваш настрій і дозволить краще концентруватися на роботі.

3️) Розбивайте завдання на дрібні кроки.

Будь-яке велике завдання легше виконати, якщо розбити його на невеликі кроки. Це допоможе вам не відкладати справи на потім і зменшити стрес.

4️) Організуйте свій робочий простір.

Будь-яка хаотичність навколо вас забирає час та енергію. Організуйте свій робочий стіл і робочий простір загалом, щоб ви могли зосередитися на роботі й не витрачати часу на пошук потрібних речей.

5️) Робіть перерви.

Багато хто вважає, що робота без перерв допомагає швидше закінчити справи. Насправді, перерви допомагають зберігати енергію та продуктивність. Щогодини робіть хвилинну перерву і витягніть ноги, прогуляйтеся чи випийте води.

6️) Керуйте своїми емоціями.

Емоції можуть сильно порушити вашу роботу й ефективність. Спробуйте не допускати душевних хвилювань на роботу і зміцнювати свій внутрішній світ, наприклад, за допомогою медитації.

«Ці поради допоможуть вам поліпшити ефективність вашої роботи і не втомлюватися. Найкращий спосіб досягнення успіху — це навчитися грамотно керувати своїм часом і своїм фізичним та емоційним станом», — ідеться в повідомленні.

Також ми писали про помилки при харчуванні на роботі: дієтолог розповідає, як запобігти голодній непритомності, гастриту і зайвій вазі.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.