Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Екологічні інспектори вилучили близько кілометра браконьєрських сіток з Кременчуцького водосховища

Екологічні інспектори вилучили близько кілометра браконьєрських сіток з Кременчуцького водосховища

Загальна довжина вилучених сіток близько кілометра.

1 хв на прочитання26 Березня 2024, 14:57
Екологічні інспектори вилучили близько кілометра браконьєрських сіток Екологічні інспектори вилучили близько кілометра браконьєрських сіток
Поділитись:

На Полтавщині працівники сектору поліцейської діяльності на воді спільно з працівниками Державної екологічної інспекції Центрального Округу провели профілактичний рейд на території Сулинського заказника Кременчуцького водосховища та регіонального ландшафтного парку «Нижнєворсклянський». Під час профілактичних заходів поліцейські вилучили з водойми близько кілометра браконьєрських сіток з рибою.

Дмитро Кисличенко, начальник сектору поліцейської діяльності на воді Кременчуцького райуправління поліції, зазначив:

«Працівниками поліції вилучено з водойми 13 браконьєрських сіток із рибою. Загальна довжина вилучених сіток близько кілометра. Заборонені знаряддя лову опечатані та передані для подальшого знищення. Жива риба випущена в природнє середовище. Інші біоресурси передані для реалізації в дохід держави». 

Також в ході рейду поліцейські виявили два факти порушення правил охорони та використання територій та об'єктів природно-заповідного фонду, а також порушення правил рибальства. На порушників складені адміністративні матеріали за статтею 91 та за частиною 3 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення.  

Превентивні рейди водної поліції на водоймах Полтавщини тривають. 

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.