Догори
Дати відгук

Екіпаж висадив з літака українського ветерана із ампутованою ногою (ФОТО)

Під час рейсу він простояв у кутку літака півтори години.

2 хв на прочитання10 Липня 2023, 13:12
Поділитись:

У Тель-Авіві примусово висадили з літака українського ветерана, який втратив ногу на війні

Це зробили працівники угорської авіакомпанії Wizz Air. Пізніше вони пояснили ситуацію та публічно попросили вибачення на своїй офіційній сторінці.

Вони зазначили, що український військовий не міг сидіти на своєму місці через протез кінцівки. Він розповів, що втратив ногу на війні та летить до своєї родини в Україну.

«Він плакав і кричав: „Як я потраплю додому?“. Показав стюардесі рюкзак, у якому були подарунки для рідних», — повідомили в авіакомпанії.

Під час рейсу він простояв у кутку літака півтори години. Згодом впав і пошкодив руки. Екіпаж літака заявив, що він неадекватний, і тому змушений покинути рейс.

«Ми вибачаємося за спричинене невдоволення щодо ситуації з пасажиром на нашому нещодавньому рейсі з Тель-Авіва до Варшави. Безпека є нашим пріоритетом номер один, тому екіпаж відповідальний за те, щоб усі пасажири були готові до перельоту або ж мали супровід для допомоги», — заявили у Wizz Air.

Вони додали: якщо працівники компанії помітять, що хтось з пасажирів має певні захворювання, які можуть спричинити їм шкоду під час подорожі, то зобов’язані відмовити їм у посадці до пункту призначення.

«У цьому випадку це було важке, але необхідне рішення, ухвалене зважаючи на безпеку пасажира. Йому надали воду, і місце, щоб очікувати на допомогу персоналу аеропорту», — наголосили в Wizz Air.

Вони зауважили, що шкодують про цей інцидент і розслідують його обставини.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.