Глазурований сирок - ніжний десерт, який однаково добре смакує що дітям, що дорослим. Такі солодощі доволі легко приготувати вдома. За бажанням можна навіть поекспериментувати із начинкою чи глазур'ю.
Для приготування смачних ласощів знадобляться такі інгредієнти:
для сиркової маси:
для глазурі:
Приготування:
Крок 1: Розм'якшене вершкове масло збий з цукровою пудрою до утворення світлого крему, додай сир і змішай все міксером до однорідної маси. Можна використовувати добавки — фруктове варення, свіжі ягоди, печиво, чорнослив, родзинки або горішки.
Крок 2: Змоченими у воді руками сформуй із сирної маси кульки (це будуть цукерки) або ковбаски (шоколадні батончики) і виклади на тарілку, відправ у холодильник на годину або на мороз на 15 хвилин.
Крок 3: Приготуємо глазур. У мисочку поламай шоколад і додай масло, миску постав на каструльку з киплячою водою. Розмішуй шоколад з маслом до однорідної маси.
Крок 4: Охолоджені сирки облий глазур'ю і постав у холодильник, поки не застигне шоколад. Страву можна прикрасити дольками апельсинів, полуницею або обсипати сирки «снігом» — цукровою пудрою.
Смачні й корисні ласощі готові!