Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • До 10 серпня ми перебуваємо в «зоні турбулентності»: астролог дає поради для кожного знаку

До 10 серпня ми перебуваємо в «зоні турбулентності»: астролог дає поради для кожного знаку

Усім знакам зараз краще позбутися боргів та інших фінансових зобов'язань, щоб легше пережити кризу.

5 хв на прочитання25 Липня 2022, 00:37
Поділитись:

Із погляду астрології ми зараз перебуваємо в «зоні турбулентності», яка має закінчитися 10 серпня — до того часу станеться багато струсів і просто несподіванок. Астролог зі світовим ім’ям, українка з Австралії Анжела Перл наголошує, що на нас чекають цікаві часи, до яких слід бути готовими, як серфінгісти готові застрибнути на велику хвилю і прокататися на ній. Астролог попереджає, що заховатися не вийде — ці процеси не оминуть нікого, тому важливим буде вміння швидко адаптуватися до обставин, а не сидіти й чекати «а раптом зараз усе стане, як раніше».

«Як раніше не буде. Буде по-іншому, але це не означає, що буде гірше, — можливо, буде набагато краще», — говорить Анжела Перл.

Вона дала рекомендації для різних знаків Зодіаку на період до 1 серпня.

Овен. Якесь джерело доходу може зникнути або, можливо, навпаки — ви почнете працювати на себе, і це може виявитися краще для вас.

Тілець. Ви можете здобути незалежність — почати абсолютно несподіваний бізнес абощо. Можливо, до цього ви щось втратите — наприклад, звільнення з роботи, розлучення, розрив із бізнес-партнером чи дуже незвичайна колаборація з кимось із-за кордону чи з іноземцем або навіть шлюб з кимось із-за кордону чи незапланована еміграція.

Близнюки. Велика ймовірність звільнитися від якихось обтяжливих зобов'язань — звільнення з-під варти або з в'язниці, кардинальна зміна роботи, повернення додому з еміграції чи, навпаки, ви різко вирішите емігрувати в іншу країну — за три дні зберетесь і поїдете.

Рак. Можлива різка зміна планів майбутнього — можливо, ви зустрінете нову людину чи кохання, може, дізнаєтеся про вагітність. Також можливий розрив із кимось із ваших друзів або різкий вихід із якогось колективу — наприклад, ви розпускаєте свою організацію, бо вона не приносить доходу, або закриється компанія, в якій ви працюєте, і ви будете створювати свій колектив.

Лев. Можливі великі зміни в вашій роботі — наприклад, перестануть виплачувати зарплату, розориться чи закриється ваша компанія, вас звільнять, ви закриєте свій бізнес тощо. Ви можете почати працювати взагалі в іншій царині або по-іншому. Тут може бути і втрата, і зліт одночасно чи одне за одним. Також ваш статус і репутація можуть різко змінитися — наприклад, познайомились і швидко вийшли заміж. Можливі також якісь події, пов'язані з вашим батьком.

Діва. У вас можливе несподіване вирішення якихось юридичних питань, а також переїзд у інше місто чи навіть іншу країну. Можливі зміни щодо навчання — наприклад, не стане грошей платити за навчання, і ви зрозумієте, що насправді це не ваше, або, навпаки, ви вирішите викладати чи отримати незвичайну професію.

Терези. Можливі фінансові зміни, пов’язані з родичами — наприклад, ваш чоловік втратить роботу, батьки не зможуть більше вам допомагати, ви перестанете отримувати якісь виплати чи стипендію, або ж, навпаки, виграєте в лотерею чи несподівано дізнаєтеся, що вам хтось залишив спадщину.

Скорпіон. Може статися розрив відносин — розрив фінансового контракту, розлучення, несподіваний поділ майна тощо. Можлива також несподівана пропозиція укласти якийсь контракт — навіть із переїздом в іншу країну, хоча може йтись і про роботу онлайн. Можливі стрімкі зміни в особистому житті: одночасно познайомилися з кимось, закохалися, розлучилися й одружилися і все це взагалі протягом кількох місяців (до речі, шлюб може бути з людиною набагато молодшою і/або незвичайною: айтішником, іноземцем, льотчиком, космонавтом тощо).

Стрілець. Можливі зміни, пов'язані з вашою роботою або несподівана абсолютно пропозиція, від якої ви не зможете відмовитися. Також можливі різкі зміни в роботі. У цей період можуть відкритися приховані можливості або просто змінити підхід до здоров’я — почати застосовувати якісь нетрадиційні методи лікування, стати вегетаріанцем. Можливе чудесне зцілення від давньої хвороби.

Козеріг. Ви не любите непередбачуваного й незапланованого, але зараз можливі несподіванки і з вашим бізнесом, і з коханням (наприклад, усе було добре — і раптом ви отримуєте СМС «не дзвони мені більше» чи, навпаки, кохання з першого погляду), сюрпризи, пов’язані з дітьми.

Водолій. У багатьох Водоліїв буде несподіваний переїзд (через роботу, кохання, бойові дії абощо). Можлива неочікувана зміна членів сім'ї — раптом з'явилася дитина, якої не планували, або ви посварилися з дорослим сином, він зібрав речі і з'їхав, або літня мама зламала ногу, і її потрібно забрати до себе. Також можливі зміни, пов’язані з нерухомістю — різко потрібно буде продати або раптом з’явиться можливість щось придбати.

Риби. Ваше коло спілкування може різко змінитися — через переїзд, зміну роботи тощо. Мова теж може змінитися — вам терміново потрібно буде вивчати іншу мову. Ви можете зрозуміти, що вам терміново потрібні нові навички — наприклад, для нової роботи вам доведеться навчитися знімати відео. Може знадобитися терміново отримати права, бо потрібно буде їздити кудись. Може бути якась шокуюча новина стосовно когось із ваших родичів. Не позичайте зараз гроші нікому, бо, найімовірніше, ви їх назад не отримаєте.

Загалом астролог радить не лише ставитися до кризи, яка на нас насувається, як до можливості виходу на наступний рівень, а й позбутися боргів та інших фінансових зобов'язань.

Нагадаємо про продовольчу кризу в світі, яку видно навіть по зірках (ВІДЕО).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Фото ілюстративне
У Венеції почали штрафувати туристів, які не заплатили збір за в'їзд до міста
1 хв на прочитання17 хвилин тому
Сьогодні 26 квітня Міжнародний день памʼяті про Чорнобильську катастрофу
26 квітня – Міжнародний день памʼяті про Чорнобильську катастрофу
2 хв на прочитаннягодина тому
Тернопіль Прикордонна служба Артефакт
З Тернополя намагалися незаконно відправити за кордон унікальний артефакт віком понад 400 млн років
1 хв на прочитання2 години тому
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»
Робимо зону відпочинку: поради й ідеї (ФОТО)
2 хв на прочитання3 години тому
Близько 160 китів-лоцманів викинулися на мілину біля австралійського узбережжя
2 хв на прочитання3 години тому
Бадан як низький бордюр для садової доріжки — ідея для ландшафтного дизайну (ФОТО)
1 хв на прочитання10 годин тому
Управління небезпечними відходами: Міндовкілля закликає не зволікати із подачею документів на ліцензію
2 хв на прочитанняВчора
Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Україні
1 хв на прочитанняВчора