Догори
Дати відгук

Продовольча криза в світі: що прогнозує астролог (ВІДЕО)

Але ця криза дасть можливість зробити прорив.

3 хв на прочитання21 Липня 2022, 00:37
Поділитись:

Астролог зі світовим ім’ям, українка з Австралії Анжела Перл розповіла про продовольчу кризу, яка насувається на світ. Із погляду астрології йдеться про дуже цікаве, рідкісне планетарне з'єднання — кармічний вузол, який називається Раху. Причому що рідше бувають такі енергетичні події, то вони сильніші.

 

Астролог розповідає, що планети нестабільності Уран і Марс з'єднуються в знаку стабільності — в Тільці. Тілець символізує найголовніший ресурс — продукти харчування, продовольство, гроші, це знак хлібороба, знак родючості. Раху робить ситуацію ще більш кризовою, тому ми на порозі фінансової і продовольчої кризи, застерігає Анжела Перл. Вона говорить, що це з'єднання вмикається з 20 липня і триватиме до 10 серпня. У цей час можливі фінансові обвалення, великі зміни у сфері ресурсів, у сфері фінансів. Може йтися про нафту та газ, про електрику — можлива криза, пов'язана з опаленням, уже зараз ціни на бензин б'ють усі рекорди по всіх країнах світу.

Однак астролог додає, що це з'єднання не тільки погане — це може бути ще й прорив.

«Уран символізує нові технології й інновації. Інновації — це теж як вирватися в космос, в інший всесвіт, це щось таке, чого раніше не було, це перехід на наступний рівень. Марс же просто пробиває стіни. Хоча Марс — це, звісно, агресія, війна, бунти, а Уран — революції, тому буде по всьому світу фінансова і продовольча криза — назвімо її кризою ресурсів», — говорить Анжела Перл.

Астролог передбачає, що ця криза викличе хвилю демонстрацій по всьому світу. У банківській сфері вона торкнеться відсоткових ставок за кредитами. Сильно змінюватимуться ціни на нерухомість, як у 2008 році. Та Анжела Перл нагадує, що на таких з’єднаннях відбувалися також великі прориви. Наприклад, у 1930 р. почалася світова економічна криза — так звана велика депресія в США.

«Починається завжди все в Америці, але хвиля йде по всьому світу і торкається кожної країни і кожної людини, хочемо ми цього чи не хочемо. У 1930 р. в Радянському Союзі ввели карткову систему, яку скасували тільки на наступному з'єднанні Урану з кармічним вузлом у 1946 р., а до цього часу продовольство в Радянському Союзі було за картками», — наголошує астролог.

Проте вона підкреслює, що завжди поруч із мінусами є якісь плюси. Зокрема оскільки Уран — це розвиток, це перехід на наступний рівень, це стрибок, то й цього разу має бути якийсь справжній квантовий стрибок. Наприклад, у 1930 р. також винайшли революційний метод заморозки продуктів та реактивний двигун.

Також ми розповідали про великі гроші і щедрі подарунки долі: три знаки зодіаку — щасливчики серпня.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко