Догори
Дати відгук

Дітей до 3 років заборонено годувати ковбасою, а копченою і поготів

Дієтологи та лікарі вже втомилися боротися з людьми

1 хв на прочитання06 Січня 2022, 23:50
Поділитись:

Ковбасу взагалі складно назвати корисним продуктом, вона вся абсолютно некорисна. Дієтологи та лікарі вже втомилися боротися з людьми, тому не наголошують на шкідливості ковбас, в принаймні хочуть пояснити, яка ковбаса принесе менше шкоди організму, а від якої взагалі краще відмовитися.

Як пише Agronews, найбільш лояльною вважається варена ковбаса, але гарної якості. Хороша ковбаса має коштувати не менше 200 гривень за кілограм, а то й більше. Все що дешевше, це соя, перероблені кістки та шкіра тварин.

Якщо мова мова про дітлахів віком до 3 років, тоді їм не рекомендується давати варену ковбасу, а також в жодному разі копчену. Крім цього, навіть дорослій повністю здоровій людині, не можна їсти більше, як 50 грамів ковбаси на день. Погодьтеся, цією рекомендацією нехтує більша частина українців.

Дієтологи та лікарі закликають трішки більше дбати про себе, та принаймні частково відмовлятися від “харчового сміття”, яке з часом провокує купу болячок.

Раніше ми писали про ковбасу до новорічного столу: як вибрати і зберігати

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
ЄС повернув квоти на агропродукцію з України та веде переговори про нові умови
2 хв на прочитання4 години тому
Фото: farminguk.com
Кури "два в одному": як британські фермери повертаються до традиційних порід, щоб врятувати бізнес та екологію
3 хв на прочитання5 годин тому
Фото ілюстративне
На Волині засудили чоловіка, що розорав землю "Укрзалізниці" через скруту
2 хв на прочитання6 годин тому
Фото: www.picjumbo.com / Pixabay
В ООН назвали культури, що можуть зникнути через зміни клімату
2 хв на прочитання7 годин тому
Найбільший рибопереробний завод України освоюватиме річкову рибу
2 хв на прочитання14 годин тому
З Греції до України через Румунію: в Одесі обговорили створення нового транспортного коридору
1 хв на прочитанняВчора
Полуничний холодний чай: ідеальний рецепт для літньої спеки
2 хв на прочитання11 Червня 2025
Скільки «живе» натуральний хліб: поради експертів, як обрати якісний продукт
2 хв на прочитання11 Червня 2025