Салат із зелених овочів — джерело грубих харчових волокон та антиоксидантів. Страва допомагає при запорах і повільному обміні речовин, насичує тіло вологою та прискорює метаболізм. При регулярному вживанні нормалізує гормональний фон, зменшує навантаження на печінку й очищає шкіру від акне та вугрів. Рецептом поділився лікар-дієтолог Руслан Алієв.
Інгредієнти:
лляна або оливкова олія — 30 мл;
відварена броколі — 150 г;
пекінська капуста — частина;
листя селери — 90 г;
лимонний сік — 35 мл;
авокадо — ½ шт.;
фісташки — 30 г;
огірок — 200 г.
Приготування.
Зняти шкірку з авокадо, покласти м'якоть у блендер разом із лимонним соком та оливковою олією, довести до однорідності.
Овочі нарізати тонкою соломкою чи слайсами, заправити пастою з авокадо, посипати фісташками, сіллю та перцем. Змішати і подавати з відвареним м'ясом або кашею.
Більше новин читайте на GreenPost.