Детокс-салат — рецепт від дієтолога

1 хв на прочитання11 Серпня 2024, 08:13
Фото: Руслан Алієв

Допомагає при запорах і повільному обміні речовин, насичує тіло вологою та прискорює метаболізм.

Салат із зелених овочів — джерело грубих харчових волокон та антиоксидантів. Страва допомагає при запорах і повільному обміні речовин, насичує тіло вологою та прискорює метаболізм. При регулярному вживанні нормалізує гормональний фон, зменшує навантаження на печінку й очищає шкіру від акне та вугрів. Рецептом поділився лікар-дієтолог Руслан Алієв.

Інгредієнти:

лляна або оливкова олія — 30 мл;

відварена броколі — 150 г;

пекінська капуста — частина;

листя селери — 90 г;

лимонний сік — 35 мл;

авокадо — ½ шт.;

фісташки — 30 г;

огірок — 200 г.

Приготування.

Зняти шкірку з авокадо, покласти м'якоть у блендер разом із лимонним соком та оливковою олією, довести до однорідності.

Овочі нарізати тонкою соломкою чи слайсами, заправити пастою з авокадо, посипати фісташками, сіллю та перцем. Змішати і подавати з відвареним м'ясом або кашею.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: