Догори
Дати відгук

Дешевий засіб від гіпертонії, який продають у кожному супермаркеті

Продукт від гіпертонії, який можна купити в кожному супермаркеті.

1 хв на прочитання27 Квітня 2023, 10:10
Поділитись:

Японські вчені проводили експеримент. Цілий рік 184 чоловіки та 297 жінок пили томатний сік щодня. Серед цих людей частина мала проблеми зі здоров’ям — вони страждали на гіпертензію. Результати дослідження приголомшили навіть вчених. Виявляється, що сік допоміг упоратися із проблемою більшості хворих.

У піддослідних значно знизився тиск. Це дослідження дуже важливе, адже у світі на гіпертонію страждає більшість людей. До того ж, ця проблема може спричинити поразку внутрішніх органів, зокрема серця. Томатний сік має багато переваг та є буквально чарівним засобом від гіпертонії. Плюс до всього, цей продукт може дозволити собі кожен. Однак найбільшу користь може принести лише натуральний сік.

Тому перед тим, як купуєте продукт, перевірте його склад. Справжній сік не повинен містити барвників та консервантів. Також томатний сік має багато інших корисних властивостей. Він допомагає запобігти появі бляшок холестерину. Напій — джерело вітаміну С, яке так необхідне для нашого організму. Тому, якщо у вас проблеми з тиском, спробуйте найчастіше пити томатний сік, попередньо порадившись із лікарем.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.