Десерт зі смаком дитинства: як приготувати шоколадну ковбасу

1 хв на прочитання26 Квітня 2024, 13:30

Солодка ковбаса - частування, яке легко можна зробити самостійно.

Найпростіше, що можна приготувати зі солодкого без випікання та зайвої мороки — це шоколадна ковбаса. Завжди виходить смачно. А ще цей десерт неможливо нічим зіпсувати.

Мабуть, для багатьох стане несподіванкою, що батьківщиною шоколадної «ковбаси» є Шотландія. Саме там місцеві кондитери ще наприкінці XIX ст. вперше приготували цей десерт.

Солодка ковбаска - класичний рецепт зі згущеним молоком

Інгредієнти:

Як готується солодка ковбаска зі згущеним молоком 

Масло наріжте шматочками, горіхи подрібніть, печиво поламайте руками так, щоб залишалися невеликі скибочки. З'єднайте все в одній ємності, туди ж додайте какао-порошок і згущене молоко. Ретельно вимісити інгредієнти до однорідної маси, викладіть її на плівку, закрутіть ковбаскою. Поставте в холодильник на 1 годину, а потім подавайте до столу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: