Догори
Дати відгук

Чим замінити вершкове масло у випічці: бюджетні та корисні варіанти

Ці продукти відмінно замінюють

1 хв на прочитання17 Серпня 2023, 23:50
Поділитись:

Вершкове масло - досить дорогий продукт, а також калорійний. Але без нього випічка виходить не такою здобною та ароматною. Хоча є рослинні замінники, які допоможуть приготувати смачні десерти.

Звичайно, не йдеться про те, щоб повністю замінити вершкове масло, просто можна зменшити його кількість вдвічі. А частину заповнити яблуками або гарбузом. Так, вам не почулося! Ці продукти відмінно замінюють масло.

Тільки для дріжджової випічки, бісквітів, пряного хліба краще брати гарбуз, а для тортів – яблука.

Для цього необхідно подрібнити потрібну кількість продукту. Пропорцію розрахувати досить просто: скільки берете масла, стільки потрібно і яблук чи гарбуза.

Спочатку яблука чи гарбуз очищаємо від шкірки та нарізаємо на кубики. Відварюємо до готовності та подрібнюємо блендером в однорідну масу та вводимо у тісто. І все. Більше нічого не потрібно робити.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost