Догори
Дати відгук

Чутливість та інтуїція: гороскоп та стихія народжених 7 березня

Хто ви – народжені 7 березня

2 хв на прочитання06 Березня 2024, 21:40
 Народжені 7 березня: гороскоп та стихія Народжені 7 березня: гороскоп та стихія
Поділитись:

Як Риби, що народилися 7 березня, ваша особистість визначається чутливістю, інтуїцією і самовідданим характером. У всіх питаннях життя ви виявляєте велику чутливість. У той час як інші зазнають труднощів у сфері емоцій, ви, можливо, помітили подібну екстрасенсорну інтуїцію щодо того, що думають або відчувають інші. Замість того, щоб використовувати свою сприйнятливість для отримання переваги, ви демонструєте прагнення допомагати іншим. Ваші друзі та родина будуть першими, хто визнає, що ви справді безкорисливі, коли справа стосується допомоги іншим. Ви справді зробите все для кого завгодно, незалежно від того, близький він друг чи знайомий.

Елементальна пара вашого знака - вода, і з усіх знаків зодіаку у вас єдиний мінливий зв'язок зі стихією. Ваш особливий зв'язок із водою дає змогу вашій особистості та спілкуванню набувати плавних і адаптованих якостей річки, що вільно тече. Крім дару ефективного спілкування, вплив води також дає вам змогу почуватися невимушено в глибоких океанах емоцій. Тривалий вплив води дасть змогу вашому співчуттю й емоційному розумінню зростати, але пам'ятайте про примхливість, оскільки це один із негативних впливів води.

Риби перебувають під планетарним управлінням Нептуна, але, оскільки ви народилися в другому декані або частині знака, ви також отримуєте щедру допомогу від впливу Місяця. Нептун - планета витонченості, яка пояснює ваші чутливі та співчутливі якості. Точно так само саме Місяцю, планеті реакції, можна приписати ваші інтуїтивні, сприйнятливі та турботливі якості. Ваше унікальне поєднання планетарних сил робить вас найчутливішим з усіх деканів Риб. Ви відчуваєте сильні емоційні злети й падіння, і це особливо справедливо, коли ви берете на себе емоційний тягар інших. Хоча ваше співчуття є однією з ваших найбільших переваг, знайдіть час, щоб зосередитися і на власних почуттях. У коханні знайдіть партнера, який поділяє вашу добросерду, оптимістичну та довірливу натуру, оскільки це принесе вам найбільше щастя.

Завдання вибору кар'єри завжди складне, але, на щастя, ваші природні здібності відкриють вам безліч можливостей для дослідження. Ваші здібності до спілкування та розуміння стануть бажаним доповненням до таких сфер, як бізнес, зв'язки з громадськістю або засоби масової інформації. З іншого боку, ваші інтелектуальні інтереси можуть привести вас у сферу наукових кіл або досліджень. Цілком можливо, що кар'єра співчуваючого принесе вам найбільше задоволення в житті, наприклад, викладання, терапія, консультування, соціальна робота або консультування.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.