Догори
Дати відгук

Чоловіка вбили через зауваження про маску в маршрутці (відео)

1 хв на прочитання20 Листопада 2020, 20:35
Поділитись:

Не тільки в Україні стаються конфлікти між людьми у громадському транспорті через порушення карантину. Але в нашій країні такі випадки далі лайки та штовханини не заходять. А от у наших північних сусідів за зауваження через маску можна втрати життя. 

Так днями житель Муріно, передмістя Санкт-Петербурга в Росії, був убитий після конфлікту в маршрутці через маску. Про це повідомляє пресслужба ГУ МВС у Ленінградській області.

Тіло 53-річного чоловіка, який працював заступником директора науково-дослідного сертифікаційного центру, було виявлено з ножовим пораненням. За підозрою в його вбивстві на наступний день затримали двох уродженців Оренбурзької області - 40-річного чоловіка та його 34-річну коханку. Чоловік раніше був судимий за продаж наркотиків та заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю.

Початок конфлікту потрапив на камеру в автобусі. Незадовго до вбивства між підозрюваними та вбитим стався конфлікт в маршрутці. У поліції повідомили, що загиблий чоловік зробив зауваження парі через те, що вони їхали без масок. Почалася лайка, чоловік без маски сильно образив того, хто йому зробив зауваження. У відповідь він дав безмасочнику ляпас та вийшов з салону маршрутки. Порушник перестрибнув сидіння, вискочив слідом на вулицю та побіг за кривдником. 

В результаті постраждалий, який просив пару надягти засоби захисту, був знайдений мертвим. Вбили його підло — ножем в спину.  

Нагадаємо, відзавтра шастать без маски буде дорого: хто штрафуватиме, на скільки і де.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я