Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • «Червоне золото» вашої комори: секрет пікантного перцю в томатній заливці

«Червоне золото» вашої комори: секрет пікантного перцю в томатній заливці

Як із мінімуму інгредієнтів створити шедевр, що миттю зникне з тарілки.

1 хв на прочитання2 години тому
Фото: Momsdish.com Фото: Momsdish.com
Поділитись:

Це поєднання солодкого перцю з насиченим томатним маринадом ідеально підходить як закуска чи доповнення до основних страв. Вона неодмінно стане хітом вашого зимового столу, замінивши відразу два улюблені інгредієнти.

Інгредієнти:

болгарський перець — 1,2 кг;

помідори — 1 кг;

цукор — 160 г;

сіль — 1 ст. л.;

соняшникова олія — 80 г;

оцет (9 %) — 50 мл;

часник — 6 зубчиків.

Приготування.

Помідори пропустити через м'ясорубку, додати сіль, цукор, олію і довести до кипіння. Зняти з вогню, додати оцет, перемішати.

Перець помити, очистити від насіння і нарізати смужками. Залити окропом на 20 хвилин.

Розкласти перець у стерилізовані банки, на дно яких можна покласти часник.Залити перець гарячим томатним маринадом.

Стерилізувати банки протягом 30 хвилин. Після цього закрутити їх кришками.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.