Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Астро
  • Час закладати фундамент на 20 років: гороскоп для всіх знаків Зодіаку - вплив Плутона

Час закладати фундамент на 20 років: гороскоп для всіх знаків Зодіаку - вплив Плутона

Якщо в житті існували перешкоди – Плутон прибере їх

6 хв на прочитання04 Січня 2024, 22:36
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку | вплив Плутона Гороскоп для всіх знаків Зодіаку | вплив Плутона
Поділитись:

У січні 2024 року доленосна та дуже впливова планета закінчує ретроградну петлю і починає перехід у легкий повітряний знак Водолія, залишивши строгий та контрольний знак Козерога позаду. Нині дуже сприятливий час закладати фундамент на наступні 20 років. У якій сфері не уникнути змін, розкажуть зірки.

Вплив Плутона на знак Овен протягом найближчих 20 років знаменується, як період прогресу: якщо підкорялися, то станете управлінцем, поміняєте колектив, який став рідним за багато років. Ви будете змушені освоїти нову професію або перекваліфікуватися, щоб реалізуватися в інтернеті або через соціум. Відбудуться трансформаційні зміни у шлюбі, у житті дорослих дітей, або захочете зв'язати себе узами з людиною, яка має дітей, також можете прийняти рішення про усиновлення дитини, або допомагати чужим дітям. Можете змінити життєві цілі - того, що є виявиться недостатньо і захочете більшого.

Вплив Плутона на Тельців буде болючим, якщо чинити опір. Чекайте змін в особистому житті та кар'єрі, багато хто організовує свій бізнес або поміняє пріоритети. Це період шлюбу, особливо для тих, хто твердо вирішив бути неодруженим, або період розлучення, якщо стосунки приносять більше розчарувань, ніж радості. Дехто захоче або буде змушений переїхати в іншу квартиру, місто, країну. На вас чекає зміна громадянства, статусу, а найщасливішим світить кардинальний зліт кар'єрними сходами.

Вплив Плутона на знак Близнюків можна вважати аспектом успіху. Це час, коли доведеться змінити країну і адаптуватися там, можливо, знайдете роботу в міжнародній компанії або почнете навчатися для здобуття вищої освіти, створите щасливий довговічний союз з іноземцем або зіткнетеся з непростою юридичною ситуацією. Дорослі діти зустрінуть свою половинку, з'являться онуки, а якщо Ви вже бабуся з дідусем – то діти поїдуть із батьківського дому.

Вплив Плутона на знак Раку неможливо передбачити. Проходження по сфері чужих грошей може допомогти Вам одружитися і отримувати фінанси від чоловіка, батьків, можливо з'явиться можливість працювати в банку, чи отримувати допомогу від держави у вигляді субсидій, соціальних виплат. Можливо, гроші прийдуть від спадщини або вирішите займатися психологією, почнете консультувати клієнтів або зможете створити власний бренд. Якщо актуально – зустрінете пристрасну людину і загориться вогник кохання з першого погляду. У гіршому варіанті перенесете операцію чи трансформацію.

Вплив Плутона на Лева пройде у сфері відносин. Хтось вступить у шлюбні стосунки, а хтось, навпаки, буде готовий розірвати їх. Можливо, народиться дитина, або через партнера зміниться Ваша особистість. Усі ділові контакти також можна переглядати.

Плутон вплив на знак Діва. Зміни будуть пов'язані зі щоденним графіком та умовами Вашої роботи, хтось вийде на пенсію, хтось на нову роботу, або піде у відпустку по догляду за дитиною. Дехто зможе організувати свій бізнес. Часто в цей період приділяють особливу увагу здоровому способу життя, залишають у минулому шкідливі звички, заводять домашніх улюбленців або наймають помічників для догляду за будинком, няньку для дитини.

Вплив Плутона на знак Ваги. Це період розвитку своїх талантів, захоплень, творчості, радості, удачі. Основна подія пов'язана з темою дітей: період народження дитини, її життєві успіхи або період, коли доросла дитина залишає батьківський дім. У цей час найімовірніше зустріти пристрасного партнера, змінити образ існуючого ідеалу. Висока ймовірність відкриття свого бізнесу, великого виграшу, але найголовніше - не захопитися іграми, від зайвого азарту слід відмовитися, тому що при несприятливих аспектах Плутон забере ВСЕ!

Вплив Плутона на знак Скорпіону пройде сферою сім'ї, яка може значно збільшитися або зменшитися. Актуальними стануть питання переїзду, обміну, купівлі – продажу власності, нерухомості. Хтось вирішить створити сім'ю або переїхати, когось зацікавить поділ майна, або інвестиції в нерухомість, капітальний ремонт житла. На деяких чекає одруження, зміна громадянства, прописки, оформлення кредиту на придбання довгоочікуваної власності.

Вплив Плутона на знак Стрільців буде відчутним у сфері освіти, комунікації. Важливі зміни можуть відбутися у житті брата чи сестри, з'явиться нова робота з необхідністю багато спілкуватися і часто пересуватися, виникне потреба змінити словниковий запас, позбутися слів паразитів. Багато хто поміняє автомобіль або вперше почне водити, деякі придбають сучасну техніку для дому чи офісу. Також необхідно буже перепідписувати документи, укладати угоди, багато їздити на короткі відстані.

Вплив Плутона на знак Козерога буде помітним у зміні самооцінки, ставлення до грошей. Перестанете залежати від чужої думки, проведете внутрішню роботу і виявите: що вчора було важливо та цінно – сьогодні не має жодного значення. Захочете змінити своє джерело доходу, хтось вперше вийде на роботу, хтось займеться улюбленою справою і пожинатиме плоди. У деяких після одруження буде загальний бюджет, або навпаки - після розірвання кожен думає про себе, хтось почне жити за рахунок партнера чи батьків. Головне – не грати в азартні ігри чи на біржі – за негативних аспектів Плутон допоможе втратити майно чи гроші.

Впливом Плутона на знак Водолія буде трансформація особистості. Актуальними стануть питання сім'ї та місця проживання, утримання старих чи розвиток нових відносин, вихід на пенсію чи нову роботу. Ви зможете відчути себе зовсім іншою людиною. Обставини можуть скластися так, що доведеться переїхати, довідатися про нові шляхи або змінити організацію. Багато хто кардинально змінить свою зовнішність.

Вплив Плутона на знак Риб – це глибока внутрішня трансформація особистості. На деяких чекає робота позмінно, подобово, чи творчість в ізоляції, зможете допомагати іншим людям, чи чекати допомоги від інших. Хтось вирішить розпочати таємні стосунки або на відстані, або, не підозрюючи того, опиниться у любовному трикутнику. Якщо людина дуже довго була на очах – захоче усамітнення, може настільки поринути у спогади, що напише книгу про своє життя. Якщо в житті існували перешкоди – Плутон прибере їх і ті, хто не смів навіть мріяти - стануть "на виду" та вийдуть на широку публіку.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.