Догори
Дати відгук

5 найзаздрісніших знаків Зодіаку- астрологи склали рейтинг

З ким варто тримати вухо гостро і вкотре не хвалитися перемогами у коханні чи черговою премією та за заслуги на роботі?

2 хв на прочитання04 Січня 2024, 20:46
Знаки зодіаку Знаки зодіаку
Поділитись:

Ці представники зодіакального кола люблять не тільки заздрити чужим досягненням, а й псувати помстою всім життя, інформує Ukr.Media.

В астрології існує твердження, що деякі представники зодіакального кола частіше виявляються більш схильними до заздрощів, ніж інші. Це складне почуття може виявлятися по-різному у людей, нерідко з'являючись у моменти емоційності. Приводи різні: чужий сімейний стан, фінансовий стан, успіх на роботі або в бізнесі та багато іншого. Сьогодні розповімо вам про п'ять найзаздрісних знаків Зодіаку.

Скорпіон

Заздрість у людей, народжених під знаком Зодіаку Скорпіон, виникає через свої проблеми. Прагнення цих особистостей бути ідеальними у важливих для себе сферах життя є недосяжною. А якщо в когось в оточенні раптом вдасться виглядати ідеалом з боку краще, Скорпіони починають заздрити. Представники цього знаку Зодіаку нерідко вважають, що всі йдуть головами і досягають висот через догідництво.

Козеріг

Любителі бути в центрі уваги, тобто ті, хто за гороскопом Козеріг, зазвичай не розуміють, що заздрять комусь. Вони відчувають це почуття як роздратування та бажання нашкодити певній людині. Зокрема, позбавити її статусу, популярності та успіху. Адже це саме те, чому зазвичай і заздрять носії знаку Зодіаку Козеріг.

Рак

Носії знаку Зодіаку Рак дуже емоційні та чутливі. Через це у них часто виникають труднощі в особистому житті. Звідси і з'являється заздрість до тих, у кого у сім'ї чи з партнером все добре. Можна сказати, що Раки починають відчувати заздрість, виходячи з особистих труднощів. Тобто, не намагаючись їх вирішувати, а виправдовуючись, що іншим просто в чомусь більше пощастило.

Телець

Тільці — головні зодіакальні цінителі комфорту та матеріального благополуччя. Представники цього знаку Зодіаку часто несвідомо порівнюють себе з іншими. І завжди рахують чужий дохід та достаток. Відповідно, всім, у кого більш престижна робота і більша зарплата, Тельці починають заздрити. І нерідко це почуття псує стосунки з оточуючими, хто хоч трохи може перевершувати їх.

Овен

Представники знаку Зодіаку Овен зазвичай амбітні і прагнуть лідерства. Вони можуть заздрити своїм колегам чи начальству — тобто тим людям, хто досяг великих успіхів або має вищий статус. Але для зоряних Овнів почуття заздрості зазвичай грає як стимул більше працювати над собою, щоб досягати цілей. Адже бажання володіти чимось чужим представникам знаку зодіак Овен не подобається.

Більше новин читайте на GreenPost

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.