Догори
Дати відгук

CDC підтасовує статистику, щоб говорити про «пандемію нещеплених» — експерти

Говорити, що 99 % смертей від COVID-19 і 95 % госпіталізацій, пов'язаних із COVID, трапляються серед невакцинованих, — пересмикування.

2 хв на прочитання25 Серпня 2021, 10:00
COVID-19 COVID-19
Поділитись:

За даними Центрів контролю та профілактики захворювань, Білого дому та більшості американських масових ЗМІ, зараз ми маємо «пандемію нещеплених». Згідно з офіційною інформацією, у США 99 % смертей від COVID-19 і 95 % госпіталізацій, пов'язаних із COVID, трапляються серед невакцинованих. Сайт організації Роберта Кеннеді-молодшого опублікував пояснення, яким чином отримують таку статистику.

У повідомленні йдеться, що на брифінгу для преси Білого дому 16 липня директор CDC доктор Рошель Валенські заявила, що «понад 97 % людей, які зараз надходять до лікарні, не щеплені». Але, як повідомила ведуча Fox News Лаура Інгрехам у «The Angraham Angle», «ця статистика вводить в оману», а у відеозверненні від 5 серпня Валенські ненароком розкрила, звідки взялися ці цифри. Як виявилося, для досягнення цієї статистики CDC включав дані про госпіталізацію та смертність за січень-червень 2021 року. Він не включає новіші дані або дані, пов’язані зі штамом «дельта», який зараз є найпоширенішим:

«Проблема в тому, що переважна більшість населення США протягом цього періоду була нещеплена. До 1 січня лише 0,5 % населення США отримало щеплення проти COVID. До середини квітня приблизно 31 % зробили одне або декілька щеплень, а станом на 15 червня 48,7 % були повністю щеплені. Майте на увазі, що ви не «повністю вакциновані» до двох тижнів після другої дози (у випадку з Pfizer або Moderna), яку вводять до шести тижнів після першого щеплення. Про це повідомляє CDC».

Отже, ті, хто отримує початкову дозу в червні, не будуть «повністю вакциновані» до восьми тижнів пізніше, тобто до липня-серпня.

«Використовуючи статистику за період, коли США загалом були в значній мірі невакцинованими, CDC зараз стверджує, що ми перебуваємо у «пандемії нещеплених», намагаючись демонізувати тих, хто досі не погодився отримати цю експериментальну ГМО-ін'єкцію», — ідеться у повідомленні.

Також ми розповідали, що смерть може бути одним із найбільш незафіксованих побічних ефектів вакцини — експерт.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.